Mitt i natten

Visst hamnade man uppe igen, men det känns helt okej. Såhär på nattkvisten tycker jag att man blir lite extra pysslig och kreativ och inspirationen flödar, ibland åtminstone. Jag installerade mitt nya simsspel nyss, men har faktiskt inte provat det än! Sparar det till imorn, annars kommer jag aldrig i säng.
Detta otroligt kreativa verk åstakom jag inatt, nu är det hög tid att sova!

             


middag på cafe 60

Har suttit hemma en stund nu, efter en dag med fullt upp. Städade och tvättade verkligen hela förmiddagen, sen vart det en fika hos Gudmor Helena och direkt därifrån in till staden. Var lite roligt klantig och råkade åka en timme tidigt, men tur i oturen, då hann jag införskaffa lite smink som har tagit slut här hemma.
Vart en foundation från Isadora och gamla vanliga Telescopic mascara, körde på ett säkert kort.
Men till staden åkte jag ju egentligen för att träffa min fina Cicci och ta en god fika på cafe 60, och trots att ljudvolymen var på max så hade vi väldigt mysig och jag kan rekomendera cocoste med skummad mjölk.

Imorgon hoppas jag på ännu en shoppingrunda till Skäris med Järnis. Jag har verkligen fått shopping på hjärnan nu alltså, men tänkte kanske köpa mig lite glittrigt fint smink till nyår och eventuellt hitta ett par skor om jag inte kör på mina höga stövlar.
Tokigt det här med nyår. Kläderna och allt är klara, men vart är festen?

Nu blir det kvällste och en skinksmörgås med mammsen!

umgås umand umanka

Jovisst, nu är det ju jullov och dags att umgås med, alla! Hittils har jag avklarat i princip hela släkten, eller ja, halva i alla fall. Idag träffades familjen Hammarfeldt och vi var på Ballbreaker i stadshagen och bowlade, åt, åt, åt och körde race i dom små simulatorerna. Det var faktiskt väldigt roligt, och trevligt, och jag var inte direkt så bra på bowling som jag har velat minnas det, utan fick nöja mig en nästsistplats. Däremot snodde jag åt mig alla tre förstaplatser på racingbanan. Stolt! ;-)

Igår hann jag också med att umgås lite, började med Lena och familj med shopping i Skäris, där jag fick några inköp: en sammetsklänning (till nyår?), en brun munkjacka och en pälsväst (sen när gillar Terran päls?! Jag vet inte, men snygg var den)
Så efter en hyffsat lyckad shoppingrunda vart det middag på Max. Inget slår Mackidonken. Och så äntligen Järnis! Mycket prat och god fika, fick också en fin julklapp, tack!
Hemresan var inte så rolig, fick vänta dryga femtio minuter på bussen i Salem c, för att buss j*veln inte kom! Och eftersom att nästa var försenad missade jag bussen som skulle gå från Tumba så matchande och fint. TUR att man har en så snäll mamma som kom och hämtade mig.

Och så har jag såklart en del att berätta om Island. Jag tar det lite kortfattat. Urhäftigt landskap, känns som att komma till en annan planet. Reykjavik är inte stort, vi gick genom hela på ca 40-50 minuter. Varma källor <3. Visst bra shopping, men jag tycker nog att det var lite som hemma, förutom att vi inte har alla stickade islandströjor här då. Världens godaste sushi, annars ingen toppen mat. Regn, regn, regn. Var typ ett uppehåll per dag annars bara regn, men det gjorde på någotvis inte så mycket när man visste att man var på island. Härlig resa var det, bra sällskap. Det enda jag köpte var en stickad tunika och en 66 north mössa, hur skön som helst!

                          
                          

   

   


Terran osar ko

Äntligen hemma! Ni förstår inte hur ensam jag har känt mig där borta, med Zoda eller inte, man behöver sitt människo-sällskap helt klart. Men jag ska inte säga att det inte var mysigt med Zodisen där, för det var det!
Nu stinker jag verkligen, har varit riktigt äcklig och knappt tvättat av mig efter dom tre dagarna i lagårn, men ska man ändå dit dagen efter är ju det onödigt.
Men nu, duschen nästa. Imorgon kommer jag vara död och ha träningsvärk i hela kroppen.

Har inte skrivit något om Island nej! Men jag lovar att det kommer lite bilder och beskrivningar snart.

Vill träffa alla vänner och krama er god jul! Får boka in er alla efter jul, jag saknar er!!!

Och vet inte om ni kan förstå det, jag kan det inte i alla fall, det är julafton imorgon... Så GOD JUL!

blunda

Ska skriva om en sak som hände i förra veckan. Förstår inte hur människor kan göra så, bara blunda och totalt ignorera för saker som helt uppenbart händer. Jag gick från tåget i Älvsjö och det är alldeles fullt av människor som går omkring eller sitter i vänthallen, och trots alla dessa ögon, är det ingen som reagerar på att det är en gammal gubbe, som sitter utanför hissen, har ramlat ur sin rullstol och sitter på golvet lutad mot den med huvudet hängande, han ser död ut alltså. Jag stannar en bit ifrån honom och kollar, och jag ser andra som kollar, men alla passerar. Hur sjutton kan man bara gå förbi någon på det viset? Tänk om man själv faller ihop och håller på och dör någonstans, och alla bara passerar förbi! Efter ett tag kom åtminstone ett par, som var tvugna att ta hissen, och där med tvugna att reagera, och kollade till honom. Hur kan det komma sig att den ända som märkte något var jag, en helt ensam ungdom, vuxna hallå, ta ansvar!

Take a look at you and me, are we to blind to see
do we simply turn our heads and look the other way?


Förövrigt då, har det varit en otroligt rolig vecka. Har inte skrattat så mycket på länge. I måndags höll vi på att bränna ner hela baracken, haha, alltså så himla roligt!! Och vårat skrattfnatt i tisdags. Galet. Har förlängt livet med ett par år tror jag!
Och snart ska vi ner till skogshallen och ha julpyssel med granris och halm!

På fredag blir det Island!!!!!!!!!!!

semester

Jag ska på semester. Jag ska till Island! På fredag åker jag till Island och det låter så overkligt att jag knappt förstår det. Det är faktiskt en dröm som jag har haft länge i livet, och jag trodde inte den skulle uppfyllas på många år.
Tänkte på det där med drömmar, man har ju ofantligt många drömmar som man önskar ska uppfyllas, men jag tror att man bara tror på vissa egentligen, dom som är något sånär rimliga. Klart att man kan bli rockstjärna och spela över hela världen, men det känns rimligare att få en häst till exempel. Jag har fått två riktigt stora drömmar uppfyllda nu, som jag kan komma på. En egen häst och en resa till Island. Sen att jag vill bli stenrik och vinna tjugomiljoner på lotteri är en orimlig dröm. Men allt kan hända så det är ju egentligen inte orimligt. Och kanske tycker jag att den låter orimlig bara för att det inte känns lika roligt när man kan få allt man vill ha? Som går att köpas för pengar? Nej, jobbig tanke.
ISLAND!
Har inte varit så glad över något på länge.


Och jag vill bara säga att problem här i världen blir vad vi gör dom till. Men jag vet också att man är inte mer än människa. Men det kan vara värt att tänka på ibland.

RSS 2.0