Lera <3

Sho len! Kul att du tittar in.
Just nu har jag ett sånt där saknar-pirr i magen. Jag tänker på mitt järngäng som är lååångt borta. På livet under vattnet som jag inte kommer få leva på ett tag. Och på många fler. Du är möjligen inblandad!

Igår hade jag en mycket trevlig dag. Den började med Alice dop på förmiddagen inne i stan, så jag stannade kvar där med mamma hela dagen, fikade mest hela tiden och åt goda mini piroger tills jag svällde upp likt en melon.
Sen letade jag upp Adam, Davy, Sandra, Jonna och Malin i staden. (vi möts utanför mcDonalds sa dom. Och där stod jag och frös medan dom satt där inne och svulla xD)
Sen stack vi till Nrj in the park. Super segt dock. Jag höll utkik efter Berga människor men hittade inga. Tillslut knackade någon mig på axeln och där stod en hel flock :o :) hihi, kände typ inte igen hälften. Uups.
Tarzan ville få mig till en fest i östertälje. Jag ville dit men ville ju inte överge mina andra kära små vänner heller. Blev tyvärr inget.. Men vi åkte i alla fall till södertälje och käkade på donken. För andra gången för vissa svullon, haha.
Sen åkte vi till Rönninge, och tog oss lite saft på tåget. Obs! blanda inte vadetnuva med slush. Det smakar bajs.
Hem till Jonna efter det (hm hm ge mig huset) och senare till Sandra.
Hahahah, i skogen med moppen sen också xD Det var riktigt kul! Liiiiite lerig bara efter att ha ramlat ca sju gånger med moppen.
 "tittade" på film och hade trevligt hos Sandra sen. Frös ihjäl dock, men sådant är livet!


Nu borde jag egentligen plugga datakunskapen, och lära mig lite fler träd på latin. Fast jag vill helst gå och se klart En prinsessas dagbok 2. Fast jag vet inte varför riktigt. Kan typ hela ändå.

Har bestämt mig för att sova i mammas säng inatt. Hon är borta ¨på konferans och det var länge sen jag fick somna framför teven, hihi. Saknart.

Imorgon är det skolan igen. Det ska bli kul. Härligt att vara på internatet!

Usch. Jag vände mig precis om. Och i spegeln satt en snoffsig unge med glasögon. Hon har kläder som behöver tvättas, och ska nu gå ner och kolla om det är ledigt i tvättstugan.

See ya <3


orkante. Vill sova.

Alltsåe. Jag är bajs trött. Så jag orkar inte ladda upp bilder inatt, elikamed jag lägger inte upp nåt på bildis inatt. Jag gör det imorgon, oki? 8)
Jag orkar inte skriva här heller, så det är därför jag gör det såklart. Men ifall du undrar. Så är det för att jag på riktigt. Alltså verkligen riktigt är luddig i hjärnan.

Och det är lite kul faktiskt. För sängen i skolan är till och med skönare än den jag har hemma! Och det är ju rätt bra egentligen, för jag bor ju mer i skolan lix.

Nu börjar ögonen falla ihop, men jag har haft en trevlig kväll! Var med Linn, Fia och Pumpkin, kika på tv, käka godis och Ericas världens godaste kladdkaka med supermycket grejs på <3 och spela cash (vem vann? ahaaaaa) lol. Det var mycket trevligt i alla fall, lite segt att vänta en halvtimme på bussen i Tumba men jag får jag väl leva med det.

Och föresten! Nrj på lördag gott folk?






I am the sego star

Gårdagens kväll var kul. Vi startade med The Voice på kungsan, men där var det mer än trångt. Jag och Davy tappade bort Helena och Madde, vi pressades åt olika håll, haha asså, de var helt sjukt. Jag hade liten unge som stod bakom min rygg och grinade, inte konstigt, vi som ändå är hyffsat långa fick knappt nån luft. Jag säger bara att vakterna var sämst.
Eftersom man inte kom nån vart där, drog vi till Tanto och kollade om det var folk där, mm. Yes några barnfamiljer har samlats framför bioduken som dom ställt fram.
Nä, istället bestämmer vi oss för att leta reda på ett mc Donlads, och på vägen hamnar vi i självaste Midnattsloppet 8) fullt me små ungar som springer helt slutkörda in i mål, efter typ två km. Haha, ska inte säga nåt jag vet.

På mc Donalds får vi mest stå i kö, men jag får i alla fall min efterlängtade middag.
Vi får även tag på Adam efter tusen år, och drog oss tillbaka mot Kungsan efter maten.
Träffade Adam (ursäkta låååååång :o ) Jonna, Malin och typ Sandra? Skitsamma, vi tappade bort varandra vid tågen sen i alla fall. Bästa att vi hamnade i vagnen där folk spydde ^^,

Back to Rönninge 8) Yepp, där var det fullt med fjortisar och allmänt galna människor men kul hade vi!
Drog hem med nattbussen sen, kallt som fan ute.


Nu håller mamma på att dö av irritation hör jag. Bäst jag skyndar mig att byta om och hänger efter på en prommenad, tror att jag behöver det..



och hörni förlåt. Men tänket var att det var dricka med.. <3


Teatravel Smallriverstream

Hahaha! Slå det namnet om ni kan ;)

Nu äre så att jag har startat mig en blogg! Visserligen är jag rätt aktiv på Bilddagboken oxå, så kika gärna på den 8) Men kanske kan ja komma att skriva lite här oxå..
Jag gillar att skriva, så kanske kan dom få texter ja lyckas få ner på papper kanske hamna här. Eller också stannar dom i hjärnan några år till. Troligt.

Jag kan inte lova att de kommer stå smarta saker. Och det kommer nog inte se så smart ut heller. För jag är otroligt oteknisk, och kommer nog inte förstå mig på hur man gör fint och grejar förrän läääänge.. Sen vet man ju aldrig.

Jag tänker i alla fall inte skriva något smart idag. För jag är trött, hungrig och allmänt luddig i skallen. Som alltid med andra ord.
Men jag kom ju faktiskt hem från dom första två dagarna på Berga naturbruksgymnasium! Det känns riktigt bra. Har träffat mycket nya människor (men fler ska det bli)  och jag trivs på stället. Otroligt mysigt.

MEN. Du undrar över namnet right. Nä, inte alla 8) Kanske ingen. Det är i alla fall mitt namn, direkt översatt. Haha, järngänget alltså <3

Nu blir jag snart överpigg, sovgott tills vi höres igen. Pussen

http://terrans.bilddagboken.se/p/editPresentation.html?showOwnPres=1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0