Bourne

Jag är kär igen. I Jason Bourne. Han är väl för snygg bara. Jag och Linn kollade på tvåan och trean igår, och jag gillar dom såå mycket!


Gulligull


Aja, det ända jag har gjort det här lovet är att dega. Jag och Linn har degat gärnet tillsammans. Vi har fikat typ femtioelva gånger, och sovit dagen lång och kollat på massa film och bara varit. Ett ytterst mysigt höstlov med ytterst lite nytta gjort... Men lov är lov va, då kanske man får låta bli att plugga.
Ikväll ska jag träffa Linn igen -och Järnis! Härligt :-)

Igår var jag på landet med Linn, Davy, Simon och Adam. Det var lite pizza, det var lite chips och det var lite vin. Mysig kväll helt enkelt.

Och eftersom att jag har varit otroligt seg på att uppdatera mig här så kan jag ju meddela er som inte vet att.. JAG SER FAKTISKT UNDERBART BRA OCH DET ÄR EN HELT NY VÄRLD JAG LEVER I TROR JAG! Jag har skaffat linser. Fett bra.


som ett mjölkpaket

Just nu faller löven oavbrutet från träden och vinden drar runt husknutarna. Hela dagen har det regnat lite småstänk, och trots att det varit blött och kallt har jag haft en mysig heldag i skogen. Är lite öm i rygg och axlar men allt har gått bra ändå, alla armar och ben på plats!
Det är så mysigt nu tycker jag. Jag gillar hösten. Man kan sitta inne och mysa i värmen utan att känna dåligt samvete och det är skönt att vara ute någon gång ibland också. Känna den fräscha höstlukten i näsan och vinden i håret :-)

Igår var jag då ett mjölkpaket också. Jag och Alicia! Riktigt snygga mellanmjölkar, ni ska få se bilder sen såklart. Det var då halloweenfest här på Berga så vi klädde ut oss till det. och när vi ändå var på gång fick vi gå och hälsa på ett par bönder som satt på mjölkbonde-möte på kontoret, haha det verkade uppskattas.

Men i alla fall, som någon har fått mig att börja säga, så måste jag också säga att jag plötsligt vart väldigt rastlös. Så det kan ni skriva upp i era anteckningsböcker tycker jag.

Höstlov snart tammetusan! Härligt på högsta nivå. Har dock varit slarvig så nu har man lite plugg på halsen att ta hand om under lovet. Sista minuten som vanligt antagligen.

skogen <3

Tröttare än jag har varit på länge nu, fattar inte varför jag inte gick och la mig direkt. Aja, det är som vanligt.
Just nu ligger Tommie och snarkar här bredvid, mamma är på konferens. Bara jag och katterna är uppe. Fick mig trevligt sällskap som precis försvann, Fisen var här på en liten visit innan hon fortsatte på sitt nattliga stall äventyr, någon släkting som skulle mellanlanda på Pärlviken innan dom reste vidare till Finland var det hon skulle hjälpa.
Jag kan nästan inte hålla upp ögonen och jag skriver fel i varenda ord så jag får skriva om, men jag tänkte uppdatera lite och skryta om att jag har en långhelg fram till torsdag den här veckan! Imorgon åker jag till skogen och farsgubben. Längtar massa, mycket till skogen men framförallt till Zodan och familjen.

Tänkte även meddela att jag var otroligt duktig och tränade en timme på skolans gym igår. Det trodde ni inte! Har inte känt av så mycket innan, men nu känner jag att träningsvärken kommer krypandes. Inte bättre lär det ju ha blivit av allt slit med pallar och spånbalar från dagens praktik heller. Men sådant får man leva med.

Det har inte varit världens bästa dag men den är alldeles duglig. Nu ska jag sova!

familjen D

Kom precis hem efter en fika hos familjen D, Fia kom på det excellenta namnet haha! Vi håller tyst om det, men det passar bra. Jag vart överöst av komplimanger när jag kom dit, eller jag ser det så i alla fall, eftersom att jag tror att det är det förolämpningarna egentligen betyder. Vissa människor har bara lite svårt för att vara snälla tror jag. Men nu vet jag att mina skor är fula mockasiner och att jag är jätteful :-)
Trots att jag motvilligt hamnade hos familjen D så måste jag erkänna att jag hade trevligt.

Är väldigt nervös inför morgondagen. Vi ska ha möte med instruktörerna i maskinhallen, några tjejer i jord-skog och häst-jord. Av anledningen att vi inte alltid mår så bra när vi arbetar på jordbruket med tanke på vissa instruktörer. Vi har förberett oss dåligt, inte pratat ihop oss om vad vi ska säga och så och inte har vi med något gott att smöra med, något som var tänkt som ett bra första vapen. Jag har bara antecknat på mobilen vad det är jag vill ha sagt, i och för sig en bra början. Jag känner mig faktiskt ganska taggad.

Hade förövrigt städdag i stallet idag, så vi stod och mockade hästbajs i regnet. Dålig tajming..



Bengan och jag i somras, han var fin då. Idag kändes det bra med ridningen trots att han tappat formen. Märkte tyvärr att jag inte kunde rida längre när jag provade Sudden sen, men jag tror att med lite mer koncentration skulle det nog gå bättre. Och lite varmare händer.


meh

Meh säger jag bara, nu känns det lite sådär igen, lite som att alla är nere, trots att jag är uppe, och det är ju lite tråkigt. Allt plugg är klart, en sak till imorgon men det är inget jätteviktigt. Känns så skönt! Har dessutom fått bra resultat på nästan alla prov och inlämningar den här veckan. Bra jobbat!

Jag saknar Bengan massor, och känner bara att jag vill ut och galoppa på honom. Och nu har ju någon kommenterat igen, men jag känner så här, att jag vill inte ha någon medryttare på min lilla häst, känns bättre tycker jag att bara låta någon som man känner ta hand om honom om det är så att man behöver hjälp. Och betala för medrytteri känns så jobbigt. Och så har jag kommit på ett till minus. Man orkar ju verkligen åka ut till berga på helgerna, nej, nej.
Men i helgen ska jag hem, har inte vart hemma på år och dagar känns det som. Och då ska jag och Bengan ut och riva skogen :-)

Men nu kom jag på en sak, vi har ju en argumentationsuppgift i svenskan kvar också, den ska visserligen vara klar efter lovet men ändå. Så är det någon som känner att den har massa bra argument om hur man ska motverka terrorism här i världen kan ni ju meddela mig. Det går bra.

Nervöst magont

Äntligen! Humöret är äntligen uppe på lite högre nivå igen. Det känns bra, känns bra att känna sig glad. Fast den där nervösa, ont i magen känslan, är fortfarande kvar och jag förstår inte alls vad den kommer ifrån. Kunde inte sova inatt för att jag hade så ont i magen och mådde illa. Det gick över efter att jag hade kört röjsågen, men nu är den här igen...
Jo, röjsåg var det ja. körde det hela dagen idag och jag är öm i kroppen. Sågen är tung att gå och bära på och det är mycket teknik som ligger bakom arbetet. Jag har fått ett antal kast och småfel under dagen, men duktig tycker jag absolut att jag har varit! Men nu tänker jag bara på hur otroligt nervös jag kommer att vara inför motorsågen..!


Och jag har tänkt på det där med Bengan, det var någon som hade kommenterat förra inlägget med en mycket smart kommentar. När jag läste att jag kunde ta med honom till Berga för att kunna hålla på mer med honom kände jag direkt att jag ville det, och att det skulle bli kul och allt igen. Men lika snabbt som jag kom på goda tankar kom jag på att vi har faktiskt inte ekonomi till det just nu. Crap! Jag vill att jag ska vilja ta tag i saker.
Skolan rinner ur händerna på mig nu också, vi har ungefär hundraelva prov och inlämningar nästa vecka och jag ligger på noll i skalan av förberedelser.

Så ligger det till i nuläget. Och förövrigt kan ni få veta att jag kommer bli uppäten av monster i våran barack under helgen. Ska nämligen jobba och kommer bo här helt solo.

RSS 2.0