Rasto!

Jag är dötrött känner jag, men orkar inte sova! Dessutom är jag så rastlös så jag känner att jag snart exploderar. Dagens kaffeintag har även varit to big så magen bubblar förfärligt. Känner att jag vill shoppa, shoppa massor!
Känner även att jag är alldeles nervös över att vi har prov på torsdag som jag är totalt ofantligt oberedd på. Kommer misslyckas totalt. Mö! Känner även att jag vill vara klar med matten. För matten känns som en stor press just nu. Jobbigt!
Nu ska jag duscha, tagga ner, försöka plugga, läsa lite, samt inte uppdatera på ett tag.

söndag

Hujjedamig vad jag uppdaterat i helgen. Känns skönt att jag har haft tid att sätta mig vid datorn, trots att jag har haft fullt upp hela dagarna.
Idag var jag på Trosa marknad och införskaffade ingenting annat än lite godis. Det kändes bra, inget onödigt fram till jul nu.
Och sen red jag Bengan på eftermiddagen. Jag har verkligen gått med en gnagande mage och hoppats för allt i världen att det skulle gå bra att rida. Och det gjorde det! Stor klump som lättade. Trots att jag bara gick igenom lite grund och repetition så kändes det hur bra som helst.


En mysig bild på min favorit


Har även städat lite snabbt här hemma idag och åtminstone pyntat lite smått. Första advent gott folk! Nu kommer det kännas som knappt en vecka och julen är här. Ser fram emot en riktigt lugn och mysig jul i Fituna hos mormor och morfar.

Kram på er!


Bad Romance

GAGAOHLALA! Har haft låten i huvudet hela helgen och slutet av veckan, lyssnar på den nu, och den är bra!

Var och shoppade i Skäris idag, med Lille och Fisen. Började lite segt och jag tänkte "neej inte en sån här jobbigt dålig shoppingdag igen..." Men! Något hände och jag kom hem med händerna fulla och trötta armar. Köpte alla sorters skor som jag kan tänkas behövas... Nästan... Kan ju få bli lite för många faktiskt... Haha, men det vart ett par gummistövlar, ett par vinterstövlar och ett par sneakers. Jag är väldigt nöjd! Köpte även en svart enkel tröja, alltid bra att ha.
Tyvärr vart det inte en enda julklapp.. Attans, får väl ta och bjuda C på en fika i alla fall, ser ut att behövas en shoppingtur till. Hihi ;-)

Är ensam hemma ikväll. Fia kom hiiit!

!

prestera
fungera
prestera
prestera
det blir för mycket ibland

Imorgon ska jag shoppa sönder och få ångest för att pengarna försvinner


Julkänsla

Baracken är nu helt dammsugen och fin och fräsch! Julsakerna har lite smått börjat infinna sina rätta positioner, en liten julby i fönstret, stjärna och småtomtar. I matsalen lyser granen varmt. Men julkänslan måste jag säga, är inte här ännu.
I tisdags vart det en trött dag på skolan, jag sov hela förmiddagen och tog en promenad med vovven istället för att shoppa. Planerar en skärholmen tripp på lördag istället, för att leverera hem linser och kanske köpa lite kläder, skor och julklappar. Fick lön igår så har ju lite att spendera! Någon villig som är sugen på att slå följe kanske?

Idag har jag däremot varit i skogen hela tiden, röjt undan träd och fikat framför brasan. Det gick helt sjuukt bra faktiskt. Ibland i alla fall, när man inte satte fast sågen i ett träd och inte fick loss den.

Men nu är det pluggkväll! Så vi ska jobba lite matte. Ligger en bit före, så jag har planerat på att köra klart matte B snabbt som sjutton. Och kanske, kaanske! Läsa matte C och sikta på g. MEN, bara kanske.

Hare gott!

HELG

Helg. Vilket underbart påfynd. Det här är min första helg på nästan en månad. Jag har under 29 dagar fulla av skola, jobb i svinhuset och jobb i ladugården haft en dag ledigt. Vilken pärs! Men jag ska ju egentligen inte klaga eftersom att det är både frivilligt och betalt. Men jag måste ändå få klaga på att jag under hela den här tiden inte kunnat träffa mina saknade vänner.
Och så måste jag klaga lite till bara. Trött. Aldrig förr har jag varit så trött. I onsdags slet jag som aldrig förr på skogspraktiken, helt ärligt har jag inte jobbat så intensivt en enda dag, vart väldigt stolt över mig själv! Så i torsdags var det ju bergakväll också. Dansade fötterna av mig, helt ärligt har jag inte dansat mig så trött förut heller, benen skakade! Men det var så roligt också. På frdagsfikat i skolan sen satt jag bokstavligen och tvingade upp ögonen med ett par kaffekoppar i kroppen. Rektorn var med och frågade lite bekymrat om jag skulle jobba i helgen igen, haha. Nej tack, nu vill jag ha lite vila. Har bokat mig på en helg innan lovet och tre dagar på lovet redan. Jag hoppas att jag har styrkan att tacka nej till fler förfrågningar nu.
Och bara så att ni vet, kan jag tala om att jag aldrig heller har haft sådan förfärlig träningsvärk i mina vader heller! Jag kan fortfarnade inte går nedåt i trappor. Alltså vaderna brinner jag lovar! Stapplade mig upp ur sängen i lördags och höll på att falla ihop av smärta. Herregud, dansa en gång och man har tränat för ett halvår framöver...

Red Bengan idag också. Det gick, rätt bra. Han töltade jättefint och lyssnade i början. Jag skulle ha nöjt mig där och bara tagit lite trav som det kom. Men jag drog ut på det lite och skulle börja göra volter och trixa i skogen, det gick bra, han vände inte ens hem. Men han var så stel i höger varv och jag orkade inte med några problem alltså. Jag släppte tyglarna och skrek rakt ut, ärligt talat. Jag orkar inte! Vill kunna rida oftare så att det går bra. Skulle vara Isa-kurs i helgen men klart att det vart inställt.

Dags att ta tag i julklapparna nu alltså! Jag har inte en enda idé i skallen. Kanske blir det shopping på tisdag, har en ledig dag på schemat :-) 

alexpalexbajs

Nu sitter jag med Alex dator inne på hennes rum, och dödar den med smilisar! :-D Det går bra.
Idag på fikat hjälpte Jennifer mig med matten, vilket resulterade i att jag härmed är klar med första kaplitlet! Jisses så härligt. Tack för hjälpen!

Borde sova eftersom att jag inte har kommit upp till frukosten vid den tid jag vill dom senaste dagarna, för jag är trött! Men, men, nu vart det såhär.


In the ghetto

Take a look at you and me, are we to blind to see?

Har verkligen tänkt på den meningen idag. Vi människor är verkligen blinda, vill inte se verkligheten, snöar in på oss själva. Inte många är verkligen måna om sina vänner, eller jo, många är det, men inte många är bra på att visa det eller i alla fall inte när det behövs som mest. Tror jag. Jag själv är alla fall en sådan, men man ska väl inte ta alla för en hand. Jag grämer mig själv ofta för att jag är en sådan dålig männska ibland, för att jag inte ser sådant man borde se.
Jag känner en som alltid ställer upp, som alltid märker. Och jag tycker du gör rätt, ta en paus nu. Du är så värd det.


Men i alla fall. Jag är ledig imorgon. Fy fan vad skönt. Jag borde plugga matte, matte B är det mest förvirrande jag har varit med om, och det sista jag vill är att hamna efter.
Har märkt att mina krav på mig själv är förhöga ibland, men hur sjutton kan man lyckas sänka dom? 

Och just nu är Idol Tove bara så bäst med In the ghetto.

klubbad

Vet inte om det finns något ord som min rubrik lyder, men jag känner mig verkligen klubbad, som om jag hade fått ett golfklubba i skallen typ. Jag tror det är allt plugg som har varit den här veckan. Men jag har varit så konstig, alltså, det har inte ens känts jobbigt att plugga, allt har bara flytit på. Och nu, när nästan allt är klart, och jag vet att jag faktiskt hinner klart med den sista senare, känner jag mig alldeles tom och nervös. Jag tror jag har fått det där om bakfoten. Men faktiskt så känner jag mig otroligt stolt över mig själv, det ända jag har gjort den här veckan är att flitigt plugga. Jag har väldigt svårt för att vara stolt över mig själv i vanliga fall, och brukar oftast bara försöka inbilla mig själv att jag är det. Men nu är jag faktiskt det på riktigt. Och på riktigt är jag väldigt stolt över mina vänner också, för att dom har kämpat som jag i veckan :-)


Saknar mitt Lingon jätte mycket.. Kommer inte få träffa henne på måånga dagar.


muuu

Det ända jag kommer ha på hjärnan nu framöver är kor. Det ända jag har gjort dom senaste timmarna i mitt liv är att plugga på kor. Kor, kor, kor. Men! Jag är stolt över mig själv också. För jag tycker att jag har knåpat ihop en ypperlig uppsats. Jag låter som en riktig plugghäst. Pluggko. Men jag är väl det också antar jag, så det så.

Var i skogen halva skoldagen idag, och sov resten. Sovmorgon. Så himla skönt. Och det behövdes nog, eftersom att jag senare kunde använda mina uppvilade hjärnceller till, kor.
I skogen gick det inte alls bra. Men det gjorde inte så mycket för jag tyker det har gått bra alla andra gånger ändå. Men idag fick jag just alla träd över, jag halkade ner i diken med träd -över mig, ramlade på stubbar, fick grenar i ögonen, vart snärtad av grenar, fastnade med sågen, tappade skorna och tänkte på kor. Hur kul är det på en skala? Två kor av tio ungefär.

Men! Snart kommer Bettan och stänger datasalen och då ska jag gå härifrån. Tänkte meddela att jag i helgen kommer jobba, med -kor. Aa, ni förstår. Och helgen efter det ska jag OCKSÅ jobba. Med Cicci i svinhuset! Det kommer bli roligt, mycket roligare att vara två kor än en liksom, hihi nej nu ska jag sluta. Lönen blir ju halverad också men vad gör det, man är ju tät.

Mu på er!

RSS 2.0