Bilder! Pix! Foton! Takk min älskade bror

Jag och Pumpk, på tjejmiddag hos Helena, long time a go :) <3Börjar få det lite hemtrvligt ovanför sängen :)))Bästa Nasse ligger på rygg och solar ;) <3Härliga fäältet där jag och Busis lekte runt lite bland jätte marsmallowsarna. (vi kör på egen stavning (y))Jag och Agge Bagge Bus var helt klart snyggast på Bergas Halloween kväll! ;D Snyggast i stan as usual ;)Sötisarna från dagens äventyr :) <33

Aa, min käraste bäst bror Totteluren fixade (såklart) in alla bilder på datorn idag, sparade faktiskt ner hela telefonen, så att jag kan lämna in luren på lagning utan att förlora allt! :)
Så om jag är teknisk nog, ska jag försöka lägga in några här. För såklart separ sig bilddagboken när man väl har bilder.. Suck.


Men idag har jag haft himla trevligt i alla fall! Träffade DG, och vi gick på bio! Typ år sen alltså. Använde min biljett jag fick när jag blev årets konstnär på skogsäng <) Haha.
Vi såg då "Låt den rätte komma in", en svensk vampyr film (man hör ju hur det låter liksom!) men alltså, inte för att jag hade någon förväntan innan, hade aldrig hört om den, men den var helt okej. Inte så överdriven som jag nu i efterhand hör hur jag hade kunna tolkat det. Jag skulle vilja ge den 5 guldiga gnubajsar av 10!

Och efter bion fikade vi, eller okej jag och Fia, på Waynes coffé. Haha, inte för att det finns nåt sådant på Heron dårå men xD Närå, de hette något med Coffé house by George. Typ. Och jag drack en supergod Latte cinnamon, mmmmmmms. Och Fia en alldeles för söt vitchoklad latte. Eller den hade nog varit god om man varit tillräckligt sötsugen ;p

Och tro't eller ej. Jag ska på bio imorgon igen! Ska då se "Wall-e" på Murgrönan (y). Med same same persons tror jag, det vore ju väldigt trevligt om det var alla som skulle med i alla fall :))) Pizza efter, och sedan blir det skolan en vända för att hämta tandställningen som jag glömde ><. Men Linn hänkar för att se hur jag har det där borta i skogen! :D 



Och var ute hos Kolbeinn-plutt idag. Fortfarande saknas en sko på vänster framtassen. Så det blev bara en liten promenix oxh markarbete med grimma. Lyssnade finfint, och följde mig som en Zoda själv. Fast han såg så deppig ut.. Hoppas att det var för dagen och inte att han börjar hata mig för att jag drar ut han på sena kvällspromenader. Han ser så himla ointresserad ut när jag kommer in till honom :( Hoppas han saknar ridningen bara.. :) <3 Älskar dig hästen. 



Får räcka med text idag. Måste bara säga att det te som jag dricker just nu, smakar precis som vattenpipan ;) Haha, fast lite godare.
Pyssis <3

So super slapp

Alltså. Det är helt sjukt hur slapp en helg kan bli! Asså, jag skäms när jag säger att min näsa inte ens kikat ut genom dörren! Men jag ska faktiskt ut till stallet sen, och i och för sig bara skritta Bengbulan, men det är ändå mer än att sitta här och häcka.

Just nu sitter jag fast vid ett nytt spel. Spore, heter det, och är från skaparna av The sims! Man börjar typ som en lite cell, sen byggs man upp och utvecklas och blir smartare och smartare, jag har nu kommit till "stam-fasen" har alltså byggt en stam och ska nu erövra en massa andra stammar. :p Rätt segt men ändå rätt kul.
Men faktiskt. Så jävla skönt att inte göra ett piss.


Längtar massa till nån helg då jag träffar Lina. Saknar människan! :) <33

Och längtar sååå mycket till lucia, upp till Häddal och bästbästa kussen :) <33

Och nu i veckan. Ska jag träffa människor. Så äre. Jag ska bara slita mig från Spore först ;p


Funtade på att åka till pappsen också.. Och i och för sig är det äckligt och inrökt där men, om någon vill får den gärna hänka :) Om jag kommer iväg vill säga.


Och nu vill jag ha mina bilder!! :@ tzeepeeee.

Pussen



....

städis tajm

Har nu vart ganska så duktig och städat en del av huset, plockat ordning mina otroligt röriga ytor på rummet och bla bla bla. Mamma ska få hit någon gäst, typ kompis från grundskolan som hon inte träffat på några år nu, eller asså, det är andra gången sen grundis. Skit samma.
Jag är i alla fall helt skakig i kroppen, har inte ätit något vidare och bara druckit kaffe nu på förmiddagen. Jag är sådär skakig så jag knappt orkar stå upp för det känns som att man ska falla ihop. Men men.
Var i stallet tidigare idag, och eftersom min lilla bajskorvskille har tappat en dojja i vanlig ordning, så fick vi ta det lite lungt. Tog en promenad med honom i grimma och klättrade lite. Eller lite, det är en ganska rejäl klätterbacke det där egentligen. Jag och Bengis flåsade ikapp i alla fall. Har fått dagens motion också och det känns ju inte fel.


Och, haha, den töntigahästspelssjukan har börjat sprida sig på Berga, så jag satt uppe halva natten och körde Häst och Ponny. Kännde mig inte alls lite små löljig ;P


Men jag känner att jag måste förklara mig lite about gymnasiet. Varför skulle jag byta liksom.
För det första hade jag tänkt sikta på ridande polis, men jag känner mig inte så särskilt pepp på att börja polishögskolan, och ännu mindre att jobba som vanlig polis innan man kommer till polisstallet. Sen finns det en ännu stärre nackdel. Och det är att dom numera släpper in bara manliga som söker, eftersom att det nästan bara är tjejer som vill bli.. Så, jag har gett upp hoppet nu.
Men. Vad jag känner precis just nu, så kommer jag att stanna på Berga, och bara välja någon helt annan inriktning än vad jag själv hade väntat av mig. Typ jord/skog! Fast.. Jag pallar inte med kossorna eller grisarna egentligen, utan bara mest skog i så fall. Jag gillar skogen. Fast jag hatar i och för sig kalhyggen, och sådana lär jag ju få se mycket utav ifall min karriär skulle komma att gå i den riktningen :p
Men som sagt. Möte med SYO:n nästa tisdag. Härligt härligt.


Vill bara så jätte gärna krama om min voffe nu. Zodan <33

chock!

Alltså.. ja. Jag är själv chockad över mitt förra inlägg, men. Det är så det ligger till.
När jag nu kommer till Berga, har hur kul som helst, är mer eller mindre kär i folket. Då är det svårt att inse att man faktiskt vill gå en annan linje..
Men idag kom våran SYO in på lektionen, och pratade om. Precis det här. Det känns otroligt mycket lättare nu, och jag ska bestämma en tid med henne.
Troligtvis blir det ettan ut nu, och sen får vi se. Börjar någon helt annanstans i en annan etta, med mycket saknad av Berga i hjärtat. Skulle jag tro.

Puss på er alla <3

På fel väg?

Okej. Låt oss börja så här. JAGHATARDIGJÄVLASEPEDATORNÄRDUINTEVILLFUNGERAOCHSTARTAINTERNETBLÄ
Pust. Ni kanske märkte att jag inte blev så glad på datorn när den inte startade internet. Men teknisk som man är :P gick man och vickade lite på sladdarna överallt i hela piiip lägenheten och vips! Internet is in work.
Men först var jag i tvättstugan, och då råkade jag tappa en nytvättad liten strumpa på golvet, och så rakade jag kliva på den. Min första reaktion var såklart att kliva av den och ta upp den, men jag märkte  att det var så himla skönt för min ilska att stå på den, så jag trampde lite hårdare och tänkte att den stackars oskyldiga nytvättade strumpan verkligen skulle få lida. Innan jag klev av. Sen fick jag såklart lite dåligt samvete för den stackars oskyldiga nytvättade strumpan.
Jag har en skruv lös. Långt in sitter den och det är inget som går att åtgärda. Jag beklagar sorgen.


Men tillbaka till mer seriösa saker. (ska försöka sluta med mina tråkiga tvättstuge historier xD)
Gymnasiet. Just nu känner jag att. Jag är på fel ställe. Jag gillar skolan skarpt. Och jag gillar, gillar jätte mycket, mina kompisar där. Pitsagaanget lix. Hallå! Vart är jag på väg. Det är det jag inte vet.
Hej jag sitter hellre inne på lektionen än är ute på praktik. Kossor är inte min grej. Jag gillar inte grisar, fast dom är söta. Traktor -visst, men hellre hemma. Ridande polis? Svar ja. Kommer jag komma in? Svar nej. Vill jag vara vanlig polis? Svar nej. Bonde? Nej. Skogsarbetare? Njae.
Jag tänkte först. Kanske ska jag ta jord/skog, bara för att liksom. Ta dit hästen och rida på fritiden.
Men jag har börjat komma in på dom här banorna:  Jag behöver inte ha bråttom, det är jag på rätt sida om mig själv med. Jag skulle kunna gå ettan ut, sen söka om, och köra ettan igen på en annan skola. Läsa så många kurser jag kan här, och slippa dom sen. Eller hoppa efter en termin? Men.. så jävla mycket att ta igen. Hoppa av nu? Nej, det känns bättre att fortsätta ett tag till i alla fall.
Eller gå kvar och hålla färgen. Plugga vidare till nåt annat tråk sen. Nej, med mig själv just nu känns det som att jag vill gå en annan linje.
Det här kommer som en chock för mig alltså. Kanske ännu mer för er. Men när jag verkligen insåg det här idag så blev jag chockad. Jag förstod egentligen inte vad jag gör här, trots att det känns så rätt.
Nej, jag tror jag får ta ett tåg tillbaka och leta efter rätt perrong.
Jag kommer sakna Berga.



Idag och igår har jag i alla fall ridit min otroligt luddiga och nassigast häst. Kolbeinn är så gullig, han gillar egentligen inte pussar, men idag fick jag faktiskt ge honom en ordentlig hejdå puss. Gullig han.
Red ut med Åsa och Börkur, en ny jätte trevlig väg, men en super rolig galopp backe! Det var som etapper med mindre och mer lutning. Perfekt för att träna på att samla och släppa ut. Nu kan min häst inte riktigt samla sin galopp, men träning ger färdighet!
Han vart hel svettig såklart, men med den pälsen blir man ju varm bara man ser på honom. Fast man blir varm om hjärtat alltid när man ser på honom. Mitt lilla hjärta är han.
Det är så otroligt häsligt att rida ute den här årstiden. Det snurrar vackra löv omkring en, det är inga äckliga myggor eller bromsar och hästarna blir härligt pigga av vinden.

Igår red jag och Bengis ut själva, vi red stigen som heter blåbärs stigen. Där är det en liten klätterbacke precis innan man kommer upp på en höjd under kraftledningen.
Och vi kommer upp där, jag sitter av, knäpper upp nosgrimman, drar tyglarna över huvudet och sätter mig i gräset.
Och allt är så vackert.
Kolbeinn betar fridfullt framför stora och maffiga björkar, med röda och gula löv, solen är omringad av vita puffiga moln, och strålarna färgas röda av träden. Dom lyser på ett fällt träd bakom Kolbeinn.
Och allt är så vackert.
Det är sådant tillfälle man grämer sig för att man glömde kameran. Det är ett sådandt här minna man vill behålla på bild. Jag satt där en kvart, bara tittade, och lyssnade på Kolbeinn och på skogen.



Måste tacka för en jättetrevlig tjejmiddag med gamla klasskompisar. Det var jätte mys :) <3

Hösten är härligast

Herregud. Det är så fruktansvärt härligt att vara tillbaka hos Pappa. Hos alla djuren. Hos Lingon. Hos Zoda <3 Det bara pirrar i hela kroppen så fort jag tittar på Lingon. Eller Zoda. Eller på alla höstlöv, eller gulsprängda träd. Så här upprymd av hösten har jag nog aldrig varit.
Tror det var bra att jag kunde komma hit och bli lite glad i helgen, har inte riktigt vaknat på rätt sida den här veckan.. Jaja, nya tag bara!

Och ni ska veta att jag älskar verkligen min extra familj jag har. När jag kommer hit blir alla så glada! Alla ropar Therese, öppnar famnen, frågar om och om igen hur jag har det. Hunden kryper ur skinnet när hon ser mig. Alltså. Jag blir så himla glad. Jag känner mig så glad! :D
Sen fick jag värsta utfrågningen om Berga såklart, kulkul att berätta om hur superbra jag har det. 

Just nu ligger Lingon, mitt bästbästa Lingon. Och följer mina fingrar med blicken, hon har precis lyft sig från min arm som mer eller mindre somnade när hon låg på den x) Saknat kissen massa ju.
Sitter på pappsens kontor, stolen är sär och går inte att rulla. Så ni vet ;) 

Världens bästa Agge har supertråkigt på stalltjänsten stackarn, läs hennes blogg så blir hon glad 8) litenangelica.blogg.se, då blir även Stitch, TJ, Fröken, Sportklockan och Skrekhan väldigt glada! xD :D Haha

Vet inte hur jag ska få ihop Söndag :o Total dissen! <3 Herregud, måste till skolan med, och måste hem från pappa! Gaah, hinna me allt! :o:o 

Har lite dåligt samvete för att jag inte vart hos Bengbulan i helgen, men mamma ska på kurs så han får ordentligt med motion i alla fall. Pussilull på han.

Har haft en jävla massa prov och skit i veckan. Matte, djurkunskap, engelska, data och Svenska. Dööh. Aja, nu kommer en lugn och härlig godisvecka..

Har snott brorsans rum, som jag och Zodan sover i. Haha, hon snodde  mitt täcke inatt, och jag dygna med mig själv, höhö. Tittade på Bert också. Sjuk han är då.
Jaja, ska väl gå och vara lite social nu då. Hoppas på att jag kan åka till Häddal på höstlovet :D <3

Pussochkrampåerallasomläservärldensbästablogglol<3  

Suck och stön

Puh alltså. Jag har precis kommit upp från tvättstugan. Brottats med lakan och påslakan som aldrig förr! Jag är helt slut i kroppen alltså, tvättkorgen måste ha vägt 50 kg typ. Men men, vad gör man inte för lite pengar.
Och om ni ville veta, så är känslan av ett rent, nymanglat örngott i händerna något av det bästa som finns. Jag kände mig helt salig alltså. Skojante!
Och om ni vill veta en till sak har schenker fått nya tröjor. Piké i röd, marinblå och grå. Flashit värre. P har en av varje ^^.

Jag har nu lovat mig själv att efter att jag skrivit det här inlägget, och tittat på uppdateringar på bilddagboken så MÅSTE jag läsa häftet inför djurkunskapsprovet. Herregud, hur svårt kan det vara. Jag bor ju med djur. Jaja, mycket information att ta vara på.
För säkerhets skull ska jag sätta hänglås på öron, näsa och mun så att informationen inte kan sippra ut någonstans, och så ska jag sätta en vajer på informationen så att jag enkelt kan dra ut den sedan när den behövs.

För övrigt har jag fyra prov den här veckan. Det känns inte alls bra. Inte, inte alls bra. Matten. Jag hatar matten så jag skulle kunna kasta boken på motorvägen och dränka Birgitta. Jag fattar inte ett skvatt. Sofia -räkna med att bli uppringd i mattekris den här veckan också. Pusspårej.


Och igår ja! Den dagen ja, eller för att vara exakt var det ju idag ja, väldigt tidigt då, blev jag av med min vattenpipeoskuld! Skojigt, jadå. I sällskap med Palex, Cicci och Agge Bagge Bus kan det inte bli annat. Smaka gott, var mycket trevligt. Lite snurr i skallen också faktiskt. Men det är alltid trevligt.
Innan dess var det också god tacco middag hos Cicci, mumsig kladdkaka, mycket godis och världens mest uppstressande James Bond spel. Skit kul, och ansträngande :D
Såg sista biten av en av världens bästa filmer också. Den heter någonting med rocket, och med i spelet är världens farligaste gröna kulor som hänger i rad och som fienderna ska användda sig av för att typ spränga bort halva jordens befolkning.  Ni vet ;P

Japp, sen somnade jag i soffan fast jag sa att jag inte var trött. Det var jag uppenbarligen, och jag märkte inte att jag somnade. Jaja, så kan det gå.
Nu känner jag att jag bara sitter och skriver för att skjuta upp det där djurkunskapshäftet.
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck. Hejdå <3

Kan du gissa? Inte jag ;)

Tjosan trosan. Har precis kommit hem från Fisen, vart med Dg idag. Härligt! Många lustiga foton as usual 8D <3 Åt supermums kladdkaka, drack blåbärste och snackade skit. (till middag vart det tårta hos familjen Nordin också).
Träffade Linda och Matilda på bussen hem sen! Trevlans med lite sälskap.
Stannade på tre fikat idag med, var inte lika roligt dock, då jag fick åka hem själv. Plus att det inte var så mumsigt fika. 
Sopade lite på rummet innan också. Det var väääldigt behövligt. Och min rumskompis, kära Hanna ska flytta hem! Lite tråkigt, men ganska skönt med eget rum ändå. Hihi, men Lollo är mycket välkommen att låna den mjuka och sköna sängen.. :) 

Har nu tagit en aloe vera sup och klunkar vatten, har haft lite feber idag och i veckan också tror jag. (Palla åka hem lix)  Men jag överlever. Förutom att hjärnan snart åker ut genom näsan nästa gång jag snyter mig.

Och jag är verkligen efter. Jag måste skaffa mig ett bankkort, eller vad det heter. Alla förutom jag har. Tzeego. Måste ha lite hjälp med ekonomin höhöh, och pappa sa att han kunde hjälpa mig på den fronten om jag hade ett sådant, tihi!
Och jag saknar min papps! Har inte träffat han på säkert två månader. Stackars mig alltså ;)



Och jag har kommit på, att jag är nog den fegaste människan på den här jorden. Jag vågar inte ens gissa! Eller alltså.. Jag vet inte. Jo, det måste vara så. För. Jag kan inte gissa! Kan inte! 
Även om jag är helt för mig själv så går det inte, jag måste som ha minst tre alternativ eller nåt. Som en morgon jag vaknade, så tänkte jag att jag skulle gissa vad klockan var, då tänkte jag: Antingen är den runt tolv, halv ett sådär. Eller så har jag vaknat tidigt, typ tio. Eller så har jag bara helt fel. Och det var liksom min gissning. Men vet ni vad klockan var? Tjugo över två. Jag måste vara sämst på att gissa. Eller så vågar jag inte ens för mig själv erkänna att jag har fel ibland.
Och vad har det att göra med? Självförtroende? Självkänsla? Jag vette fan. Sämst är jag. 


Jag vill i alla fall upp till norrland! Saknar mina bästaste kusar, allt roligt folk, och Sussies hembakta bröd. Haha, nämen serri alltså, det är typ min favvis! Hihi, intresse klubben är framme igen va? 8) 

Och om ni ville veta så har jag fått mitt csn kort nu. Sååå... Vill du gå på McDonalds med mig? ^^ <3 

RSS 2.0