ny blogg

http://t.bubbleroom.se/

Här har ni en länk till nya bloggen. Jag tror att jag kommer skriva på båda en tid, känna mig in lite på båda sådär. Och just nu är den ju inte rolig direkt, har ingen bild eller något sånt kul, men jag hoppas att det kommer.
Kanske uppar lite från papas place sen, hörs!

yoga

Okej, nu har halva ledigheten gått. Jag har inte gjort ett jota alltså. Jag har suttit, legat, vänt och vridigt på mig i soffan, hela dagarna, elle ja, nätterna också i och för sig. Jag har läst ut alla böckerna av Stephenie Meyer, inte den senast skrivna, men alla andra. Och dom var så himla bra! Lätt några av dom bästa böckerna jag någonsin har läst. Och det tog mig nästan exakt en vecka att läsa ut dom böckerna, snacka om att fastna. JAg har legat så mycket i soffan så jag har ont i ryggen, härligt.

Jag har även provat på yoga, hm. Det var inte riktigt min grej som jag hade hoppats på kanske. Det var jobbigt att märka att jag inte ens var så smidig som jag faktiskt hade hoppats på. Och det var jobbigt! Eller inte så jobbigt, det var mest "stående hund" eller vad det kallas som var så sjukt jobbigt, den här när man står med händer och hälarna ner i marken och har rumpan upp i luften. Det är verkligen ansträngande. Och sedan att man ska andas samtidigt som man gör allt det här, nae, det var inte riktigt jag tror jag.
Men jag har provat!


Och det känns faktiskt jätte jobbigt att inte ha mina böcker att fly in i, jag saknar böckerna jättemycket, haha, så nu måste jag hitta en ny serie eller något att läsa.
Men idag känns det väl ändå underbart ändå, eftersom att jag ska hem till pappa. Där finns väl ingenting att fly från.

RSS 2.0