When the children cry

Har hakat upp mig på den låten nu, men den är så himla fin, så härlig att höra.

Jag gick upp tidigt idag, för att åka med mamma till stallet. Jag red Kolbeinn inne på banan. Det gick inte alls bra, han har tappat formen helt, men tölten är riktigt fin. Red nästan en timme inne på banan men när det inte släppte gick vi till åkern och vi galopperade ett par varv. Det måste ju sluta bra såklart och jag blev på lite bättre humör.
Entusiasmen för ridningen är som bortblåst, visst tycker jag att det är kul och jag älskar Bengan så mycket, men när jag inte rider bryr jag mig inte. Jag vill bara rida, att det ska gå bra, att jag inte ska behöva traggla om och om igen. Förr var det ju kul att ta tag i ett problem och lösa det, nu orkar jag inte.


Resten av dagen har jag sovit, slocknade när jag kom hem från stallet och vaknade vid fem. Behövde nog kanske det.
Tvättar nu äntligen en tvätt åt P, det behövs verkligen. Ni anar inte vilket dåligt samvete man får från för generösa och snälla vänner.
Veckans scheema är fullt med lektioner men tacka vet jag ett gäng sovmorgonar också.

Dags att göra lite nytta kanske. Magen värker av hunger, kanske börjar med det.
Hoppas vi ses snart!


...

så chockad
så ledsen
så ledsen i hjärtat
jag ville tala om det för någon
skrika ut över hela världen
men du var tyst som en mus
så nu håller jag käften
vet att jag förstår folk

vet att

jag aldrig kommer förstå mig på dig



doooown too the riiveer

Jag känner mig helnere. Eller humöret pendlar som ett sketet tåg fram och tillbaka och jag retar mig på minsta lilla. Men det är väl så livet är när man är ung tjej. Jobbigt. Därav överskriften om ni inte förstod, jag är down liksom, och då tänkte jag på den låten. Hehe.
Skolan rullar på, jag känner mig nästan tagg på att skolka från vissa lektioner. Beror på lärare oftast, ibland ämne. Både och. Therese? Nej, det är nog en annan del av mig, Emmy kanske, låter som en riktig skolkare.
Men faktiskt har vi börjat med en del riktigt intressanta och roliga nya kurser, motor- och röjmotorsåg tillexempel. Dock förstår jag inte hur jag ska kunna lära mig allt, hur ska man veta vilka träd man ska ta liksom?

Känner att humöret är lite nedåt för många just nu, vilket resulterar i mycket smågnabb och minifajter. Höstens fel? Lite kanske, det börjar bli kallt ute och löven byter färg. På något sätt är jag väldigt förtjust i hösten. tycker att det är så vackert. Ögongodis, naturen är ögongodis för mig.

Vill nu så här mot slutet bara säga, att trots att vi har varit lite irriterade allihopa, så har jag haft en jättemysig dag med mina barackvänner, mina homies. Jag älskar ju faktiskt er :-) och så är jag nog lite kär i Kotte faktiskt.

Järnis! Jag saknar er <3

djupa andetag

Tröttare än vanligt efter dagens praktik, trots att denna endast var en halv dag lång. Jag har stört mig på, retat mig på, skrikit lite på, blivit ledsen och riktigt arg på vissa instruktörer idag. Vet inte hur många gånger jag, denna underbara dag, vände mig bort och tänkte -djupa andetag.

Men nu bortser vi från denna dag, och fokuserar på den övriga veckan. Jag har haft riktigt kul! Kört mycket traktor och lastare, och monstermaskiner!
Och måste säga att jag har haft det hur mysigt som helst med mina vänner. Vi har haft jätteroliga stunder, men även väldigt rörande. (Haha)


Men nu har jag faktiskt inte lust att skriva. Har märkt att med Berga försvinner datalusten.. Plus att Fia och Lille kommer vilken sekund som helst, vi ska bara mysa så som vi är så bra att göra, och jag ska tagga till morgondagens Basta-äventyr!

RSS 2.0