Jag har skum i magen

Jo det känns verkligen som att jag har det. Det är en riktigt skum känsla. Det är därför jag har skum i magen. För att känslan är skum. Tror ni är med på banan nu, men ändå.
Idag har jag absolut inte känt mig ensam, fast de känns som att jag borde ha gjort det. Jag har vankat av och an i korridoren på gamla, och stuckit in huvudet i lite olika, öppna dörrar och tagit mig ett snack och sedan gått vidare. Innan det låg jag på sängen och läste lite i boken, Kall som graven, men ögonen gled sakta men säkert ihop och jag bestämde mig för att ta en tupplur. Jag höll på att missa middagen, men med en kvart kvar av tiden raggade jag upp några ladugårds människor som inte hunnit äta ännu. Tur för mig!
Och det är ändå ganska förståeligt med min trötthet. För det var några galna människor som höll mig uppe till efter tre på natten, för att hälsa på grisar! Haha :-)
Veckan har varit ganska kul måste jag säga. Har umgåtts mycket med sådana som jag annars inte är så mycket med. Och ibland är det väldigt bra med en brytning i det vanliga rutinerna, jag gillar det.
Ocj jag måste bara få klaga lite, det lär inte vara någon som inte har hört det men, jag har ont i varenda muskel på hela kroppen! Det är hemskt, men ändå otroligt härligt. Gud vad jag känner att jag har jobbat. I måndags var det innebandy, och med två killar från trean med på lektionen så vartdet rejäl fart måste jag säga! Jisses vad jag jagade boll.
Och vilken träningsvärk. Men inte nog med det, nej, dagen efter körde vi box på gymmet i västerhaninge, och det var inte lite tufft! ÄNNU mer träningsvärk. Och på grund av alla skuldkänslir jag får när jag inte har ridit Kolbeinn på så länge, så var jag tvungen att ta en tripp hem till honom, hade ju ändå inget bätter för mig. Jag kan meddela att det känns i armarna bara av att skriva på tangentbordet..
Men som vanligt så -så kan det gå.

På fredag är det prov på en himla massa stenar och jordarter och bergbildning. Det kommer gå åt skogen, fast min magkänsla är ganska positivt inställd till det, så jag kan ha fel. Eller så är det bara skummet som lurar mig.
Jag känner inte för att sova inatt. Men människa som man är så är man ju tvungen. Dessutom har jag inte råd att slösa energi nu,  jag måste göra bra ifrån mig på provet. Pluggis som man är ;- )

Och nu är jag anmäld på ett ridläger också! Mamma bokade in mig, och jag blev glatt överraskad när hon sa det! Jag och Bengis ska åka på ett träningsläger där man tränar inför tävling. det ska bli rikigt kul och intressant. Dessutom är det en ny tränare som jag bara har hört gott om. Längtar redan! Jag och Kolbeinn är i stort behov av en ridkurs nu, jag rider alldeles för sällan. Igår när jag var i stallet skulle jag börja med lite markarbete, det som vi höll på med största delen av inridningen. Men jag hade glömt bort vad jag skulle göra! Det vart kaos i hjärnan. Så jag sket i det, satt upp och övade på att korta upp honom i förberedelse till tölt. Det går så jävla bra nu! Jag vill verkligen ha en Nina-kurs där jag kna visa henne att vi har tränat på hennes läxa, och att det har gått hur bra som helst.

Jag känner nu att det här blir ett inlägg som Sofia kommer sucka åt, haha, jag skulle gärna skriva mer som jag har på hjärtat, men jag lämnar det till ett senare inlägg.
Glad att du tog dig tid att läsa mitt menlösa inlägg. Tack :-) <3 

Skogshuggarn

Hemma. Känns som en evighet sen sist, trots att det inte var mer än en vecka sen. Och jag är så trött, trött som en gnu som jag så vackert utrycker mig ibland. Tror jag är ganska ensam om det faktiskt, ska nog ta patent. Så får brorsan låna det ibland, om han är snäll vill säga. Fast det är han ju oftast. Jag älskar min lille bror, som inte är så liten. 20 bast alltså, vad hände? Och ni kan inte gissa alltså! Eller okej.. Dom flesta vet väl det antar jag. Eeeh, jag fyller 17 om tre månader! Haha! Jag blir stor flicka.

Men aa, det där hörde ju inte så mycket hit kanske, men så kan det gå. (nya favoriten hahaha) Herreguu, jag är alldeles övertrött. Men ibland blir det så. Så kan det gå.
Har träffat världens bästa järnis idag. Dom kom hit, och vi lagade mat och åt och myste tillsammans. Det vart King wings HAHA och strips. Sen vart det glass till efterrätt och hot hot chips -enligt vissa veklingar :-)
Vi snackade om allt möjligt här i världen, sådär som man gör med sina bäst-kompisar. Sen att Totte var galen, jätte söt och gav oss minst två hjärtattacker gav det hela lite grädde på moset.
Hade ju bestämt mig för att jag skulle spela The sims när dom farit hem, men det känns som att klockan står på sova just nu, dessutom behövdes ett blogginlägg skrivas. Känner mig aningens för trött för det, men - så kan det gå.


Men vad har hänt sedan förra inlägget liksom? Jadu, du vill inte veta! Jag har skämt ut mig rejält, och det menar jag med råge. Alkohol är inget för små barn som jag, det ska ni veta. Dessutom ska man inte dricka första gången man är i Nynäshamn, det är farligt. Vi ska inte gå in på detaljer här på bloggen, men ni kan få veta att jag har världens köttsår på knät och att jag är otroligt tacksam över de snälla personer som är väldigt bra städare. Vet inte om jag vågar träffa dom stackarna igen :$ Men, men som min bror brukar säga: Den dagen den sorgen. (så kan det gå)
Annars så. Ja då rullar livet på. Skolan flyter, kul med praktik två dagar varannan vecka! Den här veckan var jag hos grisarna ena dagen, mindre kul, men sen fick jag leka skogshuggare den andra, och det var roligt! Känns i armarna lite faktiskt. Får mig att längta tills vi börjar med skogspraktiken! Bara jord-skog ute i skogen och fika och mysa. Gillar klassen skarpt, även den har ju sina nackdelar men ändå. Måste säga att jag stör mig lite på den andra delen av klassen, men det är mest för att den liksom kraschar rakt ner i jord-skog när vi har haft så roliga och arbetsamma dagar utan dom. Men det  funkar ju ändå såklart.
Känner att nästa vecka blir hemskt tom. Min Cicci och min Alex drar till fjällen utan mig :-( Tur att man har den braiga Jontman på skolan! Annars hade det blivit alldeles för tomt.


Vart plötsligt mycket sugen på en god kopp hångel te, hahahahah. Tror det får bli en sådan innan sängen väntar..
Natti natti <3

I'm back on Berga

Jao. (Mitt nya favvisord vad det verkar som) Så sant som det är sagt, skolan har börjat. Men inte jag med den.
Det här lovet har gjort mig alldeles jättetrött på den, och jag har ingen aning om varför. Jag har inte varit så skoltrött som jag är nu förut, och skolan har knappt ens börjat.
Jag vet inte vad som har hänt riktigt. Jag känner att min attityd har ändrats, och inte till det bättre. Jag känner mig vänd mot lärarna och det känns fel. Jag menar det inte, men det blir bara så. Det känns som att alla lärarna har fått fel intryck av mig, och det är inte jag dom ser. Jag fattar inte vad som händer. Blir så arg på mig själv.

Jo men annars så. Kul att vara på Berga, hatar alla bananflugorna som vissa jullovsjobbare på något mysko vis fått dit. Eehe :). Men kul att träffa alla igen.

Fredagen har varit riktigt bra. Efter skoltid vill säga. Eller jag ska knappast klaga, var typ tre lektioner var av jag sov på den ena. Och där kommer det igen, det är inte jag. Vad håller jag på med?
Men slutade tidigt och drog hem och då slappade jag fram tills jag tog tåget in till stan med Fia, Linn och Nasse. Det var riktigt kul, saknar dom hela tiden alltså. Saknar tiderna då vi sågs varje dag.
Men i alla fall så käkade vi på en kinakrog, och jag måste säga att jag faktiskt är lite besviken över den färglösa tallriken som jag fick in. Men det var trevligt och jag fick mig många rejäla livsförlängare.
Sen köpte jag tuggummi. Hahahah, eller ja, vi kan ju säga Björn Borg trosor kanske, och det är alltid trevligt att veta.
Efter det då så skulle vi dra hem till mig, och då var det en halv evighet innan bussen skulle gå, så som otoliga vissa av oss är så bestämde vi oss för att gå. Fem kilometer. Iskallt ute. Men trots iskalla fingrar, ömmande fötter och onda knän så kom vi hem. Typ tre minuter efter att bussen kört om oss.


Haha, jag började skriva det här inlägget i fredags, men eftersom att datorn tzepade sig så hoppades jag på att det jag hade skrivit hade sparats och stängde ner för natten.
Det sparades. Ibland har man tur!
Men vad gjorde jag då resten av helgen? Jao (favvis) lördagen spenderades i en bil. Okej, inte hela exakt, men nästan. Det var så att Moa och jag skulle åka och kolla på mina kattungar, det råkar ju vara så att Moa ska ha sig ett litet lingonbarn med sig hem om några veckor. Så med på bilresan var även hennes moster Lovisa (hennes grå/grön håriga syster som har fått barn precis hahaha LOL)
Det var en väldigt trevlig tur måste jag säga, trots att Moas bil tappade torkarbladen hela tiden, så vi var tvugna att stanna och sätta tillbaka dom gick det prima. Och såklart var det MYCKET kul att träffa mina kissar, hundarna och familjen :-) Kändes lite konstigt dock, att åka fram och tillbaka till pappa över en dag -på en fika.
Lustigt var också att Lovisas och Moas livshistoria slog ihop med våran på en punkt. För dom har ju såklart bott i Finnala, där då vi har ett hus. Och dom var såklart bekanta med henne som vi köpte huset av. Världen är då liten.
Vi hade söndag hemma hos Moa på kvällen sen, mums med grönsaksdipp och kul med gamla bilder. Inte för att det var några på mig, men det är kul att mobba andra, hehe.


Dagen idag har varit lång, började klockan sju i stallet, och sen dess har den spenderats där och i tvättstugan. Mindre kul, men behövligt. Tänkte snabba mig på lite så att jag kan komma i säng någorlunda tidigt. Har ju en förmåga att dröja till lite försent.
Därför är det bäst att jag hoppar i ducshen på dir.

Hare gött :-)


RSS 2.0