Backööö!

Ännu än vecka på Berga har gått. Och det är helt jävla Underbart :D
Den här veckan hade vi även ett disco efter en dag med über tsista lära känna lekar. Mm, visst. det var super roliga grejer. Och jag tror att tillsammans med några som inte går i np4 hade de vart superskoj :P Men jag hade faktiskt några trevliga och glada människor med också.

Dagen har varit jättemysig! Efter två lektioner i skolan,stannade jag kvar på internatet, och fikade tre fikat innan jag, Alex, Cicci och AggeBagge åkte in till stan! Och tur var det att vi bestämde de så här på vägens gång, eftersom att mamma dissade mig :o lol.
Vi spannade in skor. Klädde mig i.. fiiinfina kläder, hahaha. Och fikade inne på H&M. Det var faktiskt jättemysigt där, drack latte och tog en stoor kaka. Backööö!

Spanade in lite smycken och mys vantar på Åhlens innan jag åkte hem i min ensamhet. Eftersom att jag har noll, och verkligen noll pengar, kunde jag ju inte köpa det som jag skulle ha köpt. Åker alltså in imorgon på förmiddagen och handlar lite fina prylar som jag ska ha på mig som hjälpreda på en orientalisk fest imorgon! Kul kul!

Sen har jag faktiskt vart i stallet :) Kändes så bajsigt bra alltså. En applåd till mig. Min nasse gris var lte bråkig, men! Jag löste problemen :D hihihi. Jag är stolt. Fel att Isa inte stod och tittade på i ett hörn för att se hur duktig jag va? Höhö, lolis. Min hästis vart ett blötdjur, men han får vänja sig vid att jag kommer och kör hårt varje kväll (; Puss på Beng.

Jag har klämt mig i stalldörren. Det är jättejobbigt att skriva. Jag oppas nu att hela intreseklubben har skr

Kolbeinn bäst <3



Bara för att min hest är dum och har tappat en sko. Och bara för att han är finast på jorden. Bengisbus <3




Alltid vara överallt och ingenstans

Hej där. Jag är lite förkyld, och jag låter som en klämd tonfisk, men jag har ju mått sämre lix (;
Tiden går alldeles för långsamt. jag har lixom väntat på mina segosar i timmar sen jag kom hem från Berga! Och bara så att ni vet har jag haft en väldigt trevlig vecka på Berga. Och bara för att skryta lite så fick jag faktiskt mvg på mitt första matteprov. I'm stolt. Och bara för att jag skriver väldigt mycket bara för så ska jag skriva bara för bara för att.
I alla fall, så väntar jag nu på att Linn, Simone, Sofia och Linnéa ska komma flygandes in genom vattenkranen i köket. Vi ska fika massa gott som jag har slösat pengar på! :D


Och jag har tänkt idag. Att jag är en hopplös liten skit. En liten skit som inte kan nöja sig alls. Inte i något läge. Alltid ska jag vara överallt. Och med alla. Och ingenstans. Jag har märkt det tydligt. Den lilla nerv som går runt och bär på denna odugliga bördan i min kropp har blivit otroligt frustrerad på internatet. Måste vara med dom! Nej, för dom ska göra det! Eller vänta, dom ska iväg! Vad missar jag nu?
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH dumma fula lilla sepe nerv jag vill inte ha dig i min kropp.
Men jag jobbar på det. Och måste själv få säga att jag börjar få kontroll över den lilla sepe nerven.


Btw. Jag har inte ätit någon middag idag. Och vi har ingenting att äta heller. Så jag äter inte. Jag ska istället äta godis och annat mumma. Men jag har även ätit en god lunch i skolan, varpå jag slängde halva portionen ris och sås på min gråa mys tröja. Det var ytterst trevligt. Verkligen.
Och vet ni vad mer bra som hände idag? Jag lerade ner mina vita (som hållt sig vita i tre veckor på Berga :o ) skor. Synd alltså. Men vad gör man inte för att få åka traktor lix!
Hihi, juste! Jag har ju kört trktor idag! Det var hur kul som helst verkligen, Lilla blå ägde. Jag har kört slalom med släp, och backat ner en kon, och kört fort så att läraren kom och sa till, och suttit i släpet efter och skumpat runt så mycket så att jag inte såg ad jag skrev i smset. Det var jätte kul! Förutom att jag blev blöt om tassarna.
Nu vill jag bums åka till morfar och köra traktor.
Du borde i alla fall vara avis. Åka runt och leka i en traktor på lektion liksom, och få betyg för det. Tihi.
Och en till bra grej. Våran svenska lärare var sjuk. Så vi slutade innan lunch! Tjohoo!

Nu vart jag hungrig, så jag kanske ska ta mig en macka i alla fall.

Pussilull <3





Feberfrossa

Jag sjunker långt ner i bilstolen, rumpvämen är ställd på det högsta, det bränner på rumpan.
Jag slumrar till mest hela tiden, fötterna blir kalla av att ligga på instrumentbrädan och nacken värker när huvudet guppar mot axeln.
När vi stannar utanför stallet kliver mamma ut direkt. Jag sitter kvar en stund och lyssnar på regnet.

När jag vaknar igen har sätet kallnat och jag fryser. Regnet bara öser ner.

...

Jag är sjuk jao! :o Hade värsta feber frossan inatt. Men skit samma. Jag hjälpte i alla fall till på Sofias mamma 40 års fest. Det var riktigt kul! 
Roligt att prata me folk som Stefan och Carina, gamla gymnastik tränare. Och trots att det inte blev någon mat över till oss. Haha lol. Så var det jätte gott med tårta och godis. Och potatis salladen var faktiskt suuuper god. hihi.
Dansade loss lite oxå :) skoj skoj.

Snart ska jag åka till Salem, träffa mina friiends <3 Vi skulle egentligen ha ätit upp tårtan som va kvar, men då skulle dom få besök istället! :o Attans bananer. Men chips ffs.

Jag var bara tvungen att skriva lite.. Lägger kanske in lite bilder på bilddagboken också :):):):):) saknart.
Men nu är det mat! Hajdå, pusssss <33


RSS 2.0