Var dig själv. Alla andra är redan upptagna.

Okej. Det känns som söndag. Och det är så jefla skönt att det är lördag! Det är snö, jag har umgåtts med mina bergabästisar, jag har haft en väldigt trevlig tur med Alex och Kolbeinn, jag har haft en trevlig fika med mormor och morfar. Härlig dag. Vaknade dessutom på landet, vilket var härligt, älskar mysi-stugan. Och vi drack varm choklad och hade möjsigt, jobbigt dock att vi inte har något varmt vatten i huset vid den här årstiden.
Japp, ni lär ju ha fattat att jag, Cicci och Agge var på landet igår till idag. Och vi har haft mycket mysigt. Käkade pizza med family innan vi fick skjuts dit. Såg på Shrek den tredje, den blir bara bättre och bättre, och på Bring it on -all or nothing. Det var mysigt, massa godis,nötter och chips. Somnade tidigt i härliga dubbelsängen.

Och haha, jag tror man måste ha kännt mig i ett x antal år för att förstå sig på mig när jag får mina skrattattacker för mig själv, för ingenting. Jag är helt enkelt alldeles för trött för att själv förstå det.
Haha, kommer du ihåg Fia, jag fick alltid det när du sov hos mig long time ago.. <33

Imorgon kommer jag så inte åka till internatet, mamma är så himla smart och börjar snacka om att åka dit på söndagar med Kenneth på skolan. Eeeh, typ pinsamt? Det var väl i och för sig rätt bra, med tanke på att han berättade att dom ska börja med rajder på söndagarna här framöver. Då vill jag inte vara där. Så inte värt för att åka ut två veckor. Mamma blir i alla fall glad, då blir det Parlamentet på kvällen, hihi.

Sen har vi världens största djurkunskaps prov på måndag. Det känns inte allt för bra, men jag har läst igenom det så mycket att det känns ganska bra ändå. Ska lära mig lite mer om blodomloppet och andningen bara. Och kossans alla jävla kroppsdelar.


"Var dig själv, alla andra är redan upptagna." Jag tycker det var så bra bara, av Oscar Wilde, har ingen aning om vem han var men, ja sig själv i alla fall.
Det är så sant liksom, hur mycket man än vill vara någon annan så går det inte, man kan avundas och vilja vara, men man gör det ändå inte lika bra som den som man vill vara. Lika bra att vara sig själv, eftersom att det är det man är bäst på. Ändå kan man inte låta bli. Att vilja vara någon annan. I varje fall inte jag.

Den här veckan har inte varit den bästa för min hjärna. Den har väl tänkt för mycket antar jag. Det fanns anledningar, och det fanns inga anledningar ibland. Men jag kände mig så otroligt värdelös. Jag antar att jag är det också, i den stora världen sett. Men om man tänker efter, så är det himla skönt ibland.
På å vis är det väldigt härligt, att när man slår upp sin almanacka för att undersöka sitt fullspäckade schema, att läsa: Tezzie Bezzie <3. Haha, puss alla underbara.

It's snowing snö!

Ihii! Det snöar! Och det gör mig.. glad! Jag känner mig upprymd, förväntansfull, pigg! Och julafton. Vill haa. Gud, det ska bli så mysigt. Vi ska samlas nästan alla i stallet, på tidiga julaftonsmorgon (måste bli snö, snö, snö) och så ska vi rida en långritt, sen blir det varm choklad och lussebullar efter. Asså, uii. Längtar! <3

Och jag fick värsta kicken idag, vi red ut allesammans idag igen. Så himla kul är det verkligen. Vi var sex pers idag, och Kolbeinn var väldigt pepp. Härligt det. Full fart i samlad trupp.


Och nu var det väldigt länge sedan jag började på inlägget. För Sofia kom hit efter stallet, och vi bakade äppelkaka och fikade med varm choklad. Mysitpysit. Plus att jag har hunnit med att tvätta åt Peter, 200 spänn rikare, oyeah.
Den här helgen har kännts så lång! Jag klagar inte alls, men jag har hunnit med så himla mycket, träffat massor och haft jättekul. Härligthärligt!
Och senare blir det att åka till skolan då som vanligt. Tar sex minuter över åtta bussen, och är vid skolan runt tio. Det är så skönt, för skolan på söndagarna är den bästa skolan som finns. Det är lungt och tyst, hehe, ibland inte då. Och man kan umgås med alla som är där. Och så går man och lägger sig i vettig tid oftast, och får en härlig sovmorgon på måndagarna. Det är najsbajs det.

Den här veckan ska jag skriva klart cell uppsatsen, och det ska jag. Och jag ska plugga på djurkunskapen, jajamen, mvg nästa här med, så är det. Och så ska jag sova mycket, för då blir det en gladare Therese. Och en gladare Therese är roligare än en mindre glad Therese. Och så ligger det till.
Saknar mina animaler hos pappa massor. Kanske blir det någon bild på dom.. Eller så kör vi det på bilddagboken. Aa, vi kör på den.
Kramipuss :*




Åh herre jävlar min gud i arslet!

Eeeeeh. Min blogg går utför. Statistiken över läsare går ner. Hm. Inte bra, inte bra. Hoppas att det har att göra med att jag skriver så sällan, och inte på grund av att den suger.
Nu tänkte jag skriva lite, som vanligt när jag är inloggad på min blogg. Jag är så himlans logisk ibland.


Jag har varit väldigt social i helgen! Det känns mycket bra, jag har träffat många av dom som jag så sällan träffar. Och jag har hunnit rida! Och jag har hunnit sova! Och jag behöver inte plugga på något speciellt! Daajligt!
Men Davy är en liten smitare, och det gillar vi inte!
Idag, eller ikväll, eller asså. Den här kvällen som var precis nu, har jag umgåtts med kära Simone, Linnéa och Linn. Och Davy i två sekunder förstås. Vi hade skoj, skoj, och stor fajt om liten fjäder. Haha, ruligt!
Vi käkade en kladdkaka som var rinning som smet, nästan, och den var jättegod. Mmms. Och äckelapelsin och druvor. Och babblade om allt så som man ska.
Tidigare idag var det ända jag gjorde att sitta på: buss, tunnelbana och pendeltåg. Och det var såå segt. Typ tre timmar ensam, sittandes med en telefon från artonhundra talet, där det enda roande man kan göra är att spela Snake.
Men jag kom ifrån något kul i alla fall! Från Age Bage Buss :D

Japps. Efter trefikat på Berga nbg (princesstårta ffs) och städning på rummet drog jag, Cicci och Agge hem till Agge. Och där åt vi tacos, drack kaffe, åt godis, åt nötter och spelade rätt sega spel som ändå var kul. Pratade rapakalja, och fnissade lite extra efter några klunkar melonvodka, hehehe.
Trängde sedan ihop oss tre stycken i Agges bigga 90 säng. En nöjd av två. Hahahaha, Agge is sick in the badboll.
Jag lade sedan förslaget: Hennes föräldrars säng! Och.. Ja. Jag tror inte dom vart så glada sen när dom kom hem mitt i natten, men vi sov så gott. Haha, asså sjukt. Mamman sov på soffan och pappan i Agges säng. Sjyrre där.

Men. Kvällens absoluta bästa citat: "Åh herre jävlar min gud i arslet!"

Hahahah. Asså Age bage Buss. Du har en allvarlig störning i sågspånen. <33



Jag borde sova nu. Väldigt mycket.
Men måse bara skriva, att jag blir otroligt besviken på mig själv. Att jag tar så hårt på små nedgångar i livet, som jag vet att jag så enkelt kan arbeta bort. Jag är så otroligt jävla lat egentligen.
Att jag är så dåligt på att känna mig stolt över andra männsikor. Jag vill ju verkligen. Att jag är så dålig på att vara stolt över saker i mitt liv som jag borde vara så stolt över. Jag är så dålig ibland. Men jag antar att vi alla är det.


Lille Viking

Stor sorg över att Vikingur inte längre finns i världen :'''( Han fick benet avsparkat i hagen och det blev akut slakt. Vill ju bara krama om hästen nu, men det går ju inte. Massa pussar och kramar till dig vännen, saknar dig alltså. <333

                                                               
        




Men nu. Glada minen fram! Helgen har vait mysmys. Meeen plugga? Va? Vaddå? Asså nu fattar jag ingenting! Heheheh. Skoja bara. Nämen alltså, inte för att jag själv trodde på det men.. Jag har inte pluggat ett jota. Inte ett ord har jag skrivit! Så.. Jag får väl helt enkelt sitta uppe hela natten. Jag har bara mig själv att skylla. Som vanligt.

Men igår var mitt bästaste dressyr gäng här! Inte Moa såklart, men det hade jag näästan inte väntat mig. Men vi satt och snackade och snackade och snackade och åt kladdis och kex och gottigott! En very najsbajs kväll.
Och innan dess hade jag och mama varit ute i skogen med hästarna, och Bengibollen är så fin! Min duktiga bästis häst. Och idag när jag red honom ensammen gick det också jättebra, vi travade och galopperade hela getryggen nästan non stop! Coola vi är alltså. Och det var lite kul, för det gick en gammal gubbe i favorit galoppbacken på vägen, och jag tänkte först att jag skulle sakta av och skritta förbi honom, sådär duktigt som man ska, meen. Vi hade en så bra galopp så jag fortsatte bara galoppera. Haha, gubben flög en meter upp i luften när han hörde oss, men sen kollade han på oss, och ansiktet sprack upp i världens léende och han vinkade som en galning. Trodde väl antagligen att jag var någon som  jag inte är. Höhöh.
Och sen idag har jag varit och firat mormor på hennes födelsedag, och mmmm va mycket snask jag har ätit. Bullar, drömmar, havreflarn, rulltårta, marrängtårta. Asså jag kan rabbla upp saker hela natten. Tack tack mormor! :)))

Och sen blire åtta bussen till skolan ikväll igen. Tyvväääääääär AggebaggeBusen, men de finns ingen som passar bättre! ;O hihi, du är gullig du <3

Synd på att inte ha fått träffa DG i helgen :( Nästa hallå! Måste vi alltså.


Puss och kram, speciellt på Vikingur pojken <3

R.I.P bäste kompis

Böööööööööhuuuhööömöööööööööh :'''''( MIN TELEFON ÄR DÖÖÖÖD! :o Hur ska detta gå.. Nu får ja leva på en ful gammal nokia! Som säkert kommer dö den med! Möööh.

Jaja. Dessvärre överlever jag nog. Bara det att alla nummer (hade sparat alla på sim, men alla är inte är på sim! :@ ) inte finns kvar. Suck och stön. Och prutt på det.


Men nu sitter jag i alla fall och äter. Fiskgratäng dirre ur kartongen :> Hehehe. Det var inte så jättegott. Men är man hungrig så är man. Och så dricker jag te. Så ni vet.
Och Totte tjockis är hemma och ligger och sover bredvid! :D Gulligos kissen.
Och att bro på djuren.. Så jaa, lilla Ronja är död. Stackarn. Så nu bor Prassel och Legolas alldeles ensamma. Fast dom tycker väl det är trevligt, turrturr duvorna.
Och min kisse är tjockare än tjockast! Ja juste ja, det var bara falskalarm förra gången. Hon hade lagt sig i startposition och börjat skrika, men ut kom ingenting. Nu är det alltså inte längre en handboll hon svalt. Det är en basketboll! Min lilla lurv <3 Hihihi, börjar planera namn nuu.


Och. Veckan har varit hård och slitsam. Praktik juh! Och.. Jag måste nog ta tillbaka lite av mina ord. Det har varit väldigt kul! En liten kortfattad text om praktikveckan:
Måndag: Sovmorgon, naajs bajs. Men. Kratta löv och kratta löv och kratta löv och kratta löv och kratta löv och köra gräsklippare och kratta löv och kratta löv och kratta löv och kratta löv. Muuh. Trött i hela kroppen och otroligt uttråkad.
Tisdag: Köra traktor! Men. Vi skulle sprida bajs, och vi spred bajs, ända tills bajsspridaren gick sönder, då var den nästan tom. Och vi tog lunch. Och vi kommer tillbaka från lunchen, och någon jävel har fyllt den med kobajs! Och jag vill nu påpeka att den här bajsspridaren är typ lika stor som en vanlig kontainer. Såå, vi får ta varsin grep och. Mocka ur hela skiten! Döööööh. Och REJÄLT ont i ryggen och värk i kroppen. Ni ska veta att kobajs väger!
Men jag hade turen att få vara med Emma i alla fall! :)
Onsdag: Mecka med Janne! Hur kul som helst. Janne är störtskön och det är skooj att mecka. Vi fick skruva på bilar, byta däck, tvätta lite bilar, och åka runt med Janne till Ösmo och grejs på lite uppdrag. Slapp eftermiddag. Dajligt.
Torsdag: Sprida rötrester! Det vill säga typ.. pressad kompost. Mhmm, mmmms. Men köra traktor är kul! Och köra traktor med Malin är ännu roligare! Det gick bra och var kul, luktar lite äckligt bara.
På eftermiddagen vart det att snurra runt med Krister, försöka få igång trasiga traktorer och tvätta lite bil. Hm hm, lite blöt efter en malin attack på tvättplattan och en galen högrtyckstvätt, sluta lite tidigare :)))
Fredag: Trodde jag skulle få  plöja idag, men så vart inte fallet. Vi fick istället räkna ut torrsubstans och vatten mängd i hösilaget och ensilaget. Det var ju sådärkul men att vara med Alexpalex är alltid ett nöje :) <3
Och sen sluta efter lunch!  Wihu, fast stannade kvar till trefikat och muppade runt med Alex, Agge, Malin och Dennis. Skåj.

Såå, jag kan inte annat än påstå att praktik är softish! Och jag vill ha det igen :> Hihi. Har pratat med SYOn i veckan också. Det känndes så bra, så jäkla förstående människa. Hon skulle snacka med rektorn och fråga om det skulle gå att få igenom ett Häst/skog program! Tydligen hade fler pratat om det.. Hoppas hoppas! Annars blir det jord/Skog med Palex, ihihi.


Och så här på dagens kvällskvist ha jag varit i stallet, och hahaha. Jag satt och sov i bilen medan mamma mockade och fixade käk, ganska effektivt sätt att smita undan på må jag säga, sen drogs jag med på promenad i skogen, och superseg som jag var hackade jag och Bengis efter rätt rejält. Men men, vi hittade i mörket utan pannlampa x)

Och nu sitter jag här. Försöker förstå mig på den här mobilen från artonhundra talet och. Tänker på dom tre prov och en inlämningsuppgift vi har till nästa vecka. Uuuuuh, det kommer gå så jävla dåligt alltså.


Söndag imorgon dressyrmänniskor! :D:D:D Var på landet idag och satte på värme så vi slipper frysa ihjäl där borta. Myyysit!

Farväl du älskade höstlov

Så nalkas den sista höstlovsdagen år tvåtusenåtta mot sitt slut. Det är sorgligt, på ett så fint höstlov. Men trädens färger har blåst iväg och av värmen finns inga spår kvar. Kanske är det bäst att gå vidare trots allt.
Men jag har så lite att se fram emot just nu. Hela veckan ska jag vara på gården och slita häcken av mig, och jag måste plugga till femhundratusen prov. Men det är sant, att vännerna är allt ändå. Så jag kommer ju ha det trevligt.
Himmel vad negativ jag vart. Men jag har ont i huvudet. Fast jag håller på att bota det med vatten och ett-två-tre deg. Mmms, superb.
Sen är jag lite ledsen för Ronja. Han är sjuk och orkar knappt ens sitta på pinnen. Han lär inte överleva natten.
Plus att jag inte orkar åka till skolan, men jag kommer ändå åka till skolan, för det skulle vara ännu jobbigare att åka i morgonbitti. 
Kolbeinn var i alla fall ganska pigg idag, trots gårdagen. Verkade piggare än jag i all fall när vi gick på promenad. Och det är kallt uta ska ni veta, det var is och riktigt halt på marken!
Och jag har världens, och jag menar världens täningsvärk i benen, i magen och som piiip i armarna. Men då märker man att man verkligen har ridit. Och då känns det så himla bra.

Jag vill ha jullov nu. Nu, nu, nu! Ibland önskar jag att man var en sån där som bara kan skolka lite hipp som happ. Men det går inte, jag kan inte sånt. Så nu kämpar vi igenom första terminen, och siktar mot.. jord/skog? Kanske, kanske inte.
Och det är snart dags att börja köpa julklappar! Eller snart, det är dags! Ruligt, ruligt. Fast, synd på pengarna ;p

Alltså.. Jag sa till alla som frågade att jag skulle plugga på det här lovet. Jag har kanske pluggat typ. Fem minuter. Lyckat värre, och hej ig. Jaja, som vanligt har jag bara mig själv att skylla.

Ska bli härligt att slänga sig på sängen med prickiga lakan i rum tio ikväll. Puss och hejs <3

    

DG <3








så cp de blev.. jaja x)

Love songs. Till hästen <3

Äntligen skriver jag här igen. Jag har nästan längtat! Har liksom inte haft tid dom senaste dagarna. Fast kanske bättre det än att skriva hundra gånger om dagen.
Jag lyssnar på en skiva jag hittade här hemma, Love songs 3. Lite mysig :) Fast just nu är det bara någon som ylar.

Har i alla fall varit uppe och sprungit sen tjugo över sex imorse. Då åkte jag till stallet med mammi för att hjälpa till att morgon fodra, eller hjälpa till och hjälpa till. Jag låg och försökte sova i bilen, hahah. Men jag åkte faktiskt inte med frivilligt. Men annars hade jag inte hunnit till ridkursen som höll till på Wiad! Det var så himla mysigt, tidigt på morgonen, det var frost överallt på marken, och jag och hela stallgänget satt med tjockjackor och red till Wiad tillsammans. Det var kurs hos Sosso's men tack gode gud, det var inte hon som var tränaren ^^ Utan det var en ny, Nina, som jag aldrig har ridit för förut. Hon var bra, så jag ser fram emot fler träningar med henne. 

Btw, det är Wind of change nu. Lööv it <3

Och Kolbeinn var lite busig idag. Eller rättare sagt, alldeles för bestämd. Så det vart en himla kamp. Men, gullig som han är så gav han sig till slut. Jag är så kär i honom.
Och han stegrade för första gången idag också, faktiskt första gången en häst stegrar med mig! Alltså, just att han gjorde det var ju inte så bra, men alltså. Det var en så häftig känsla! När hovarna lämnade marken, vart det så tyst och stilla. Det gick som i slowmotion. Vi svävade. Härligt. 


Och dom senaste dagarna har jag shoppat loss alltså! Igår hade jag superkul med Helena, Sofian och Pumpan i stan, och köpte en stickad, typ tunika, från Gina tricot. Med Fisens "borttappade plånbok" hahahahaha. Vem hade lagt ner den i min påse va? Hahah, så kul. Vi letade som några galningar i typ alla affärer innan vi tänkte att vi alla fall kunde titta i min påse. Ja, klart den är där. ...Pumpan...! hahahah.

Och det här då:
Jag:  Men vi äter någonstans där dom har gott kaffe..
Helena:  McDonalds!
Jag:  Men gott kaffe!
Helena:  Men det är varmt..

hahahahahahahaha. asså vi och förlängda skämt <3

Jaja, jag köpte även två linnen från Gina också. Brunt och svart.
 
Sen vart det Halloween mys på kvällen! Alltså vi var så himla bra! Så sköna. Hahahaha, hitta spöket! Bästa.


Och nu såhär på kvällskvisten, ska mina käraste gullgubbar komma på visit. Får väl se om dom gör som crazy soffan vill. Promenixa lix ;o Galning.
Får väl hitta på nåt mums till dom kommer kanske. Hm hm, måste i alla fall städa rummet, heh.
Hoppas dom sover här också :D:D Pussen på er <33


RSS 2.0