shoppingshopping

Sitter och lyssnar på Beyoncé, Halo. Den är riktigt bra tycker jag. Man liksom finner ro och bara gungar med i den låten.

Kom precis hem med mamma, vi har varit i Tumba, bara för att köpa bröllopspresent och lite mat. Men vi kom hem med en hel hög extra kassar. Jag köpte ett par tygskor från Din sko, låga och orangerutiga med knyt. Inte exakt vad jag ville ha, men på rea och bättre än de trasor jag rantar runt i nu. Har äntligen börjat få ihop ett gäng skor att välja mellan, precis som man vill kunna göra, fast med detta kommer visst inte bara fördelar. Jag vill ju bara köpa fler och fler nu!
Idag köpte jag även en lila, jättemysig, stickad och stor tröja, den har jag kikat på till och från och nu var den äntligen på rea! Fick den för 120 då den från början gick på 399, vilket kap.
Så dessa inköp fick mig att känna mig snäppet bättre efter gårdagens shoppingtur.  Jag fick äntligen ett par riktigt snygga klackar och en lite fransväska. Plus ett nytt gina-linne i samlingen. Och så vart jag riktigt arg på Gina tricot, vart har alla snygga favorit kläder tagit vägen!?
Jaja, det ända som inte är införskaffat som verkligen behövs är en liten kofta som jag vill ha på morgondagens bröllop, får helt enkelt klara mig utan.

Känner mig färdigshoppad på några dagar, men längtar tills det blir dags för Cicci-shopping! Och vet ni vad? Klackarna jag suktad efter läänge nu är på rea. Men jag har bestämt mig för att jag ska se till att använda dom jag köpt nu, gör jag det, då får jag köpa mina älsklingar!

Tröttmössa

Nu börjar ögonen åka ihop av sig själva och Lingon springa runt och jaga saker som inte finns. det är säkra tecken på att klockan börjar bli mycket och sängen närma sig, eller soffan, för det är där jag sover när Tommie är hemma, jag har helt tröttnat på loftsängen kan jag meddela och delar inte gärna säng med storebror. Klockan är inte så mycket ändå, men för en gångs skull så har jag varit ute och gjort saker idag. Fika hos morfars syster och åka runt och kolla in lite områden där farföräldrarna bodde som unga. Jisses, jag har så himla svårt att föreställa mig deras liv som unga, livet innan vi kom liksom.
Sedan vart det sent ut till stallet, men det var en riktigt härlig tur. Jag och Bengan var ute en dryg timme och tok konditionstränade, travade runt i princip hela stora åkern vid vattnet nere på Wiad. Bra jobbat min lilla pojke! Och han tyckte att korna där nere var lite smått obehagliga hihi.

Jag är helt inne i The sims 3 fortfarande, och lär inte släppa det på ett tag. Men det går ju så bra. Järnis lever tillsammans med min man och mina tvillingar. Haha, tänk om det slutar så en dag! Men vi tjänar stor kovan och ska snart flytta till större. Jag börjar lära mig de små finnesserna i spelet nu, så det blir ju ännu roligare! Suck, hör på mig. Dags att slita sig från datorn och leta reda på den riktiga kärleken nu?

Shopping imorgon! Jag kan inte vänta..

Shoppingtagg

Herregud. jag skäms när jag meddelar att jag nu spenderat två, nästan hela dagar, framför datorn och The sims. Jag förstår verkligen inte vad det är som gör det så kul att det inte går att slita sig. Tur att man har en häst att ta hand, annars hade jag väl  aldrig kommit ut i friska luften.
Red alltså idag på förmiddagen, har inte ridit sen typ.. en, en och en halv vecka? Så det var mer än härlig att sitta upp på Bengan och ta en sväng genom duggregnet. Trist med sådana rid-uppehåll, men det blir fler snart när skolan kommer igång.

Idag kom Lingon hem som med ett brev på posten. Väldigt glad att träffa henne igen men inte allt för glad över att ha henne i lägenheten som precis börjat bli pälsfri.

Längtar otroligt mycket till torsdag! Då ska jag åka till Skärholmen och shoppa gärnet. Tyvärr har jag ju inte fått lönen än, men jag är ju ganska van att handla på kredit, eller vad säger du C? ;-) Har skrivit upp en del saker på min önsknings-inköpslista som underkläder, skor, väska och jeansshorts. Låter ju otroligt kul, så jag hoppas jag hittar åtminstone en sak. Sådan tur brukar jag tyvärr inte ha. Men jag längtar ändå, shopping är kul!

  

Lingon is back in town!

Skadad for the rest of my life

Okej det är kanske inte så illa som det låter, men dagen i ära verkar ha gått ut på att göra sig så mycket illa som möjligt. Okej så illa är det inte heller. Men ibland är det ganska kul att överdriva :-) Fick i alla fall nackspärr efter att jag somnade på lunchen, och efter det fick jag mig en smocka i skallen av en galen kviga så nu är jag lika stel som en torkad planka, måste liksom vrida hela kroppen för att kunna kolla åt vänster. Plus att jag har skurit upp halva handen med små papercuts, vet inte var de kommer ifrån, mjölkmaskinerna som jag hade ner från rälsen bergis. Haha smidigast i ladugården var jag idag i alla fall. Och på det hela klämde jag fingret i gamla mjölkmaskinen också. Fråga mig inte hur jag lyckas. Aa juste, vart klämd av en ko också, så väntar mig ett feting blåmärke på armen till imorgon.

Jobbet är slitigt och det känns som att jag har jobbat i veckor fast det bara är en dag. Nu känner jag mig klar på Berga för den här sommaren, men antagligen väntar samtal om att de behöver extra hjälp och jag har faktiskt en dag kvar i Svin.


Sommaren 2009. Det känner man igen, alla människors fotoalbum på Facebook tillexempel. Jag har nog sagt att det här ska bli den bästa, mest oförglömliga sommaren någonsin, precis som många andra. Skillnaden mellan alla andras sommar och min var bara att min var helt oplanerad, pengarlös och hittintills.. Händelselös? Nu när jag sitter här och tänker på det är jag besviken på mig själv. Jag hade så mycket att göra ju. Men det viktigaste och något som jag självklart gjort är att umgås med mina närmaste, bästa vänner, och vi har haft mysigt och roligt. Tur det, sommar utan er hade varit totalt världelöst!

Hade tänkt att skriva mer om vad jag gjort, jag menar Lille och Fia i Svinis, Lina hemma hos mig (sims3, sims3, sims3) mysiga fikastunder och film. Men det får bli en annan dag. Tänkte snart lägga mig på min högra sida och sova och hoppas att min nacke är piggare imorgon. Sovgott!

Ska vi plocka körsbär i min trädgård?

Den låten ploppar upp i mitt huvud varenda gång jag kliver ner för trappan och ut på gården, för där står tre stycken välsmakande körsbärsträd, som man inte kan låta bli att tjyva lite ifrån. Kom precis in efter att ha rusat in på affären för att hinna köpa en matlåda till lunch imorgon, det tog förstås lite längre tid än det brukar eftersom att jag fastnade vid körsbärsträden.

Dagen har varit helskön. Jag har varit ledig från jobbet i svinhuset så jag tog sovmorgon och sen har jag bara tagit det lugnt. Drog mig en sväng till Tumba för att införskaffa present till Cicci som ju har middag imorgon! Efter det vart det till och möta Järngänget nere vid Brosjön, lite mat i magen, ett dopp och sen vart det hem till mig och kaffekoppen.
Sen har vi rotat runt bland både gamla och nya kläder, jag har slängt och rensat ut garderoben ett tag nu, och S fyndade glatt haha! Jag fortsatte prova lite kläder ur min garderob efter att dom åkte hem (cyklade! Ambitiösa dom där..) och blev faktiskt glatt överaskad av hur bra vissa saker sitter på mig nu. Dags att använda finklänningarna hallå! Men vart är festen?

Ser fram emot morgondagen! Visserligen ska jag upp 05:20, men jag tror att både dagen och speciellt kvällen kommer bli väldigt rolig. Förhoppningsvis hinner jag duscha innan jag drar mig iväg, det är inte så farligt för mig, men jag tycker lite synd om människorna på tåg och bussar som får känna av min underbara grisdoft. Jaja, det tar vi med en klackspark gott folk!

Underbart varmt och skönt ute denna sommarkväll, så jag funderar på att påbörja en ny bok och eventuellt öppna min marabou daim och sätta mig på balkongen.. Vi hörs och ses, kram på er!




Första veckan avklarad

Jag säger bara pust, stön, suck. Och det har jag inte snålat med under veckan direkt. Kom precis hem efter tre kämpiga dagar på jobbet, då jag onsdag - torsdag fick hoppa in som reserv i lagårn. Tar otroligt mycket på krafterna och jag är slut i hela kroppen. Åkte till stallet nu precis innan jag kom hem, och jag orkade knappt borsta av hästen så lerig som han var hoppade jag upp barbacka och tog en kort sväng, jag orkar knappt träffa rätt knappar på tangentbortet.
Även idag fick jag hjälpa en timma i lagårn för att flytta kalvar (ojoj, jobbigare än man tror!) och mocka och städa lite. Som tack för hjälpen bjöds på god fika också, tur det!
Annars har jobbet idag varit väldigt kul och intresserant faktiskt, jag har sprutat grisar, undersökt grisar, fört journal och grejer. Lärorikt och kul!
Imorgon lämnar jag över hästen till mamma, jag ska inte ställa klockan, verkligen inte på kvart i fem. Jag ska sova ut ordentligt. Idag blir det dusch och sen oljebad har jag bestämt mig för, imorgon ska vi fira mamma med släkt och vänner, då vill jag inte lukta gris tack!
Och trots träningsverk och hängande ögonlock ser jag faktiskt fram mot nästa vecka. Det är många grisar som ska grisa och mycket staket som ska målas, det kommer bli lite långtråkigt säkert, men man får ta det i sin egna takt och det är det bästa.

I dammet från mina minnen

Stannade upp mitt i stor-renset efter att jag öppnat upp min gamla suddlåda. Minnen flödade i huvudet på mig, dom flesta sudden sa mig ingenting mer än att dom var stenhårda och oanvändbara. Medan vissa tog mig tillbaka, inte direkt händelser om sudden så, utan mer att jag kom ihåg ögonblick från den gamla, goda tiden.
Suddet som gav störst reaktion var ett Nasse-sudd. Det är just ett sådant som är stenhårt och oanvändbart. Men det ser så gammalt ut, och jag minns den i sin förpackning tillsammans med penna och två block i olika storlekar. Nasse står i snön med ett paket bakom ryggen. Jag blir så otroligt glad av det suddet, men jag vet inte varför. Eller jo, på sätt och vis. För suddet får mig att tänka på min bästa vän Lille, kanske för att hon är Nasse för mig, eller också för att det på något vis har en koppling. Jag tror i alla fall att det var på den tiden vi höll ihop som tajtast som suddet är ifrån. Och är inte det fantastiskt? Att två människor som glidit både till och från varandra under hela grundskolan, snart börjar tvåan i gymnasiet, fortfarande håller ihop? Jo. Helt fantastiskt. Min Nasse kommer jag aldrig släppa, därför lägger jag dig i min låda för oförglömliga minnen.

<3

Dryga 120 kultingar

Så börjar det bli dags igen. I med hårdhandskarna bara! Efter ett par lata veckor spenderande med ingenting är det så dags att börja jobba. Imorgon åker jag tillbaka till Berga för att jobba två veckor i svinhuset, jag ser inte fram emot det särskilt mycket, men jag ser däremot fram till lönen!
Min saknade C (som såklart slutar jobba precis då jag börjar) meddelade mig glatt att det är ett dussin grisar som grisar precis nu när jag börjar, så jag får sådär 120 kultingar att se till. Åh så tyst och lungt det kommer att vara där.
Dessutom har Therese (alltid med full koll på läget. Ööh.) inte kollat upp hur det är med boendet på skolan, så om hon har otur får hon pendla var eviga dag. Inte så illa faktiskt, bussen går hemmifrån 06:02, så jag bör överleva!

Klockan börjar bli mycket för en som ska upp tidigt, så det är dags att jag sliter mig från The sims 3 och fortsätter med röjningen av vårt äckliga bombnedslag till hem.
Glad att Lille kom förbi och gjorde mig några snäpp (hahaha, får mig bara att tänka på era knäppa idéer!) lyckligare! Tänker på dig Fisen där borta, hoppas du har det bra. Älskar er <3

 
Grisarna here I come!


 


RSS 2.0