Sushiångest

Brukar alltid fastna vid datorn alldeles för länge på kvällarna, för att jag vill sitta där. Idag var jag väldigt laddad på sängen direkt, men då har man ju inget batteri på telefonen! Och tror du man kan ladda under natten när man bor uppe i en loftsäng utan närhet till uttag? Nae, kan vara svårt. Och så måste man ju ställa klockan såklart, så här mitt i påsklovet. För min lilla favorit kise till Lingon har ju stygn på magen sen stereliseringen som ska väck, så kattägare som man är är det bara att pallra iväg till kliniken, som som tur är ligger rakt över gatan!
Och Lingon då. Den där katten som jag trodde skulle växa upp lite efter att ha fått en kull med små barn, nä hon fortsätter tugga sönder strumpor och bryta sig in i mammas garderob för att håra ner kläder. Gullig den där du.


Underbar tisdagskväll vart det också. Började med lite picknick i Tanto med Rönningegänget där vi satt och jäste i vårsolen, var lite kyligt faktiskt, men det var ingen fara! Efter det vart det sushi-middag hemma hos Linn och så bubbelbad på det hela, såå härligt. Åka hem behövde man inte heller, det vart övernattning där i Linns alla sköna sängar!

Sushiångest. Mm, jag förstår ju att det låter konstigt, men jag har kommit fram till att det är något jag får varje gång jag ska äta sushi. Jag bli lite smått nervös och tror att jag inte ska tycka om det och ändå sitter jag liksom innan och säger att jag gör det. Men jag gör ju det också! Och det är det konstigaste, varför känner jag så om jag vet att jag tycker om det? Varje gång jag äter det tycker jag det är jättegott men tror att det ska vara äckligt. Jag är bra konstig. Alla säger det också, nu vet jag att det är sant.

Väntan på kortisarna!

Just nu väntar jag på mina kära vänner, Fisen och Lills håller på att tagga hit för att äta middag, snacka, mysa, sånt som vi är bra på att göra tillsammans. Jag har köpt ingredienser till en pastasallad (att välkomna våren med) och chips. Såklart chips, haha, överlever inte utan dom längre. Vi ska laga maten tillsammans såklart, dom slipper inte undan med slitgörat bara för att dom kommer på middag minsann! Hihi, närå, jag erkänner. Jag är bara lat. Och dom stackarna som får gå en bit för dom missade bussen... Nä nu fick jag dåligt samvete, får nog ta och börja nu faktiskt!
Men dom kommer nog snart, så får ta och snabba mig lite.

Den här veckan har kännts så sjukt lång. Långa dagar och långa nätter, men jag har haft roligt det måste jag medge! De långa dagarna sa nog emot lite idag dock, då jag vart lite irriterad sådär på förmiddagen. Men jag måste faktiskt säga såhär, att det är inte allt för ofta som jag öppnar munnen i en aggressiv ton, så ibland så får jag ta mig själv den tiden.
Lyckades köra på ett släp idag så det föll i backen, hahaha, det var lite pinsamt, men jag måste faktiskt få skylla på den där BAJS-traktorn. Jag hade faktiskt i parkering och den hoppade iväg så fort man släppte minsta för mycket på kopplingen. Usch och fy på den!

Ledsen för lilla Baileys katten. Och Kompis inte att förglömma, men hon har i alla fall möjligen ett hem att komma till, hoppas det. Annars skjuter bonden dom snart, för dom klarar inte av att leva med alla våra andra katter. Små pluttar, jag vill så gärna hitta ett hem åt er!

Nu ska jag laga mat! Uppdaterar i veckan, det är ju påsklov! :D 



Tänkte att jag lägger upp en bild på åkern vis Näs som jag blev ganska nöjd över :)


                                       

RSS 2.0